Vai kāds zin,kapēc ie tik grūti????

3. jūn 2011. 11:42

Kāpēc grūti ir gaidīt atbildi no otra cilvēka kuru tu mili bet tam otram cilvekam ir jaizvelas un jaizdoma vai vinam ari ir tadas pasas jutas ka man un vai palikt ar mani????kapec gaidisana ir tik mokosa un sapiga????un ko darit ja tas cilveks atsaka ka uzvesties ko teikt vinam????ko vispar iesakt ja es vinu loti milu un nevaru bez vina?????ciniteis par vinu???

Atslegas vārdi: attiecības - nopietnas -0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 14:43Viņas atbildes

Grūti gaidīt atbildi ir tapēc, ka cilveks Tev nav vienaldzīgs un atbilde - arī. Nu j atā pavisam godīgi teikt, tad sitādā situācijā- kad vienam vel kaut kas nav skaidrs pašam ar sevi , vēl jādomā, vēl ir varianti- tad labāk pieņemt to domu, ka kopā nebūsiet. Pat, ja viņš teiks , ka - jā, esam kopā, viss okey- tas būs kā uz pulvera mucas- pie pirmajām problēmām var būt visādi varianti. Ko darīt , ja atsaka? Grūtri būs- bet - pateikt paldies par atklātību, par kopā pavadīto laiku un patīkamajiem brīziem- un aiziet . Pašai. Nevar savu dzīvi pakārtot kādam citam- ko viņs teiks, ko darīs - nu tad Tu arī pielāgosies... Tas būs murgs vulgaris. Cīnīties? Labi, izcīnīsi Tu kopābūšanu, bet tālāk? Visu laiku vajadzēs domāt, vaktēt, uztraukties- kas un kā... Jo cilvēks nebūs pēc sava prāta un no labas gribas Tev blakus.. Padomā par to.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 0
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 11:49 Viņa atbildes

Pirmais variants - esi egoiste un ņem no dzīves visu ko tā piedāvā !
Otrs variants - samierinies , nostājies maliņā un skaties kā citi priecājas un dzīvo!

  1. 0
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 12:39 Viņas atbildes

neizrādi savu mīlu ,esi vienaldzīga-tas uzrunā otru labāk kā liela runāšana...........bet ja redzi ,ka esi tiešām viņam vienaldzīga pameklē viņā vainas..............un redzēši ,ka nemaz tik ideāls viņš nav............(ideālu nav) Un tev būs vieglak ateikties no puiša.

  1. 0
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 13:08 Viņas atbildes

nospļaujies par viņu,tad palūkojies apkārt,cik daudz izvēles,viņš nav vienīgais,nevajag sevi mocīt ar drūmām domām un vēl tik jaukā laikā

  1. 0
Anita P. 3. jūn 2011. 14:17 Viņas atbildes

Visgrūtākais ir - izdarīt izvēli  , vai dzīvosi sev, vai kādam citam ...

  1. 0
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 15:25 Viņa atbildes

Vai Tu aizraušanos neuzskati par mīlestību? Mīlestība sākas no gultas,ja neder viens Penis,meklē citu!    http://foto1.inbox.lv/ruksis75/Lauliiba/Lauliibas.wmv

  1. 0
Anatolijs S. 3. jūn 2011. 19:41 Viņa atbildes

Labs nākot ar gaidīšanu.

  1. 0
Dzēsts profils 6. jūn 2011. 16:04 Viņas atbildes

Atlaid viņu .

Autorizācija

Ienākt