Mizogins....?

8. jan 2010. 13:50

Savulaik Dzimtene tika aplaimota ar veselu indigo bērnu birumu, vakar satiku vienu pazīstamu čomu un ieminējos, derētu mums abiem meitās aiziet.Kāda reakcija sekoja!Sāka rīstīties, putas pa muti, pilnas bikses!Dabuju lūgt stacijas nesēju, lai aizved čomu uz tuvāko klīnhauzīti, kad viņu aptīrija, sāku iztaujāt, kas un kās.Viņš uzreiz uzprišinājās, atplauka un lepni paziņoja, ka esot mizogins, ka viņu esot daudz...Meitenes, ko nu iesāksiet, ja tas ies plašumā?

Atslegas vārdi: mizogins0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 8. jan 2010. 19:17Viņa atbildes

Kopš kura laika sieviešu nīdēji pieskaitāmi pie indigo????? Ho-ho-ho!!! Neizpratu saistību Tava jautājuma papildinājumā.  
Tad VKM Margaretes Songeres ,,izdzemdētais" un tik populārais feminizms arī pieskaitāms pie indigo pazīmēm????  
Jāārstējas puisim, jādodas pie psihiatra. Varbūt vēl kaut ko var glābt.
Jā, indigo  - interesanta tēma. Bet internetā saskāros arī ar vienu rēcīgu parādību - daudzas mīļās māmiņas viennozīmīgi savu atvasi uzskata par indigo - Ne tā norāva purkški - indigo. reizi pusgadā atnesa labu atzīmi - viennozīmīgi  -indigo!  
Manā skatījumā indigo -piemēri:  meitene , kas spēj redzēt cauri cilvēka ķermenim. Zēns, kas spēj ar domu spēku pārvietot priekšmetus.
Nu bet ne jau tāds frukts, kas pie sieviešu pieminēšanas bikses pieliek pilnas!  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 14:37 Viņa atbildes

Tā ir cīņa ar ļauniem-ļauno spēku ! Mēs varam palīdzēt Dievam,tikai ja mēs visi kristīsimies ,zemosimies viņam un celsim viņu godā ,nožēlojot savus grēkus ! Tā mēs stiprināsim mūsu Dievu un radītāju,un tā arī mēs būsim stipri viņa garā ! Un nedzims neviens indīgais !

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 14:43 Viņas atbildes

euuu nu šim čalim pūš garām  

Autorizācija

Ienākt