Nevaru izdomāt,ko šoreiz vārīt vai ķiršu ievārījumu vai kompotu. It kā gribētos abus,bet veselīgāk būtu kompots,bet ķiršu ievārījumu var izmantot kūciņās,. Kā jūs domājat???
Kamēr nevaru izdomāt, tikmēr noēdos svaigā veidā
Frezija Lulu,man ir maza saldējamā kamera,nesalīdīs....
Atslegas vārdi: ievārījumi0
Ja ķirši ir vairumā......gan gan un vēl sasaldētus
Ķiršu kompots ir garšīgs, ievārijums vēl gardāks, bet ķiršu vīns... tas ir kaut kas. Neatkārtojama garšas buķete. Ne jau velti ķiršu lapas liek marinādēs.
Man ir visi triissssssssss
Abi labbbbi ! Un vēl recepte , sanāk garšīga ķiršu sula - bez ķiršiem -
Pāris spaiņu lielā traukā kārto aronijas, pamīšus ar ķiršu lapām , iekaisot uz katras citronskābi ..., kad trauks pilns , pārlej ar verdošu ūdeni , uzliek vāku .Pēc pāris dienām nokāš , pievieno cukuru 1 pret 1 , uzvāra - pilda pudelēs . Garšīgs un veselīgs sīrups gatavs ! Pēc garšas nav atšķirams no ķiršu sulas !
Es liktu saldējamā kamerā un pēc tam ziemā notiesātu,jo tagad visa kā daudz.
abi labi - ņāmņam.. cerams ka ziemā uzcienāsi!!!~!!