kur dabūt ??

6. aug 2011. 12:52

tiem kam patīk makšķerēt un medit ir saus žurnals.tie kas mīl mašīnas ari ir savi žurnāli...bet vai tiem  kas kautko saprot no kompjuteriem ir saus žurnals? lai nebutu tiri profisionals,bet atspoguļo jaunās tendences saprotāma valoda,dod padomus ka var kautko izlabot taja kompa ja kautko sajedz pats nu un t.t. kur var nopirkt? cik maksa? kads nosaukums?

Atslegas vārdi: dzīve . attiecības8

Labākā atbilde

  1. 1
Elvital A. 6. aug 2011. 13:27Viņas atbildes

doma nav slikta, bet... tas pašlaik ir viens no neizmērojamiem naudas pelnīšanas avotiem un kurš tad ievietos padomus par velti (un vēl saprotamā valodā), ja ar to var pelnīt naudu???

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 0
Dzēsts profils 6. aug 2011. 14:27 Viņa atbildes

tādu žurnālu, pat avīzes ir lērums. tikai viena fiška - kamēr redaktors paraksta iespiešanai, tipogrāfija nodrukā...tas viss tur rakstītais ir nelabojami novecojis jau. IT tehnoloģijas mūsdienās noveco 3 dienu laikā. Neko nevar iemācīties kaut kādos tur kursos, vai vēl trakāk no žurnāliem. Vajag sekot līdzi, katru dienu. Un vienīgais, kas te palīdz ir tīkls. To fišku vajag uzķert, kompis nav veļas mašīna, kurai vairāki režīmi, kompis pats ražo režīmus. Rīt nekad nebūs tā kā šodien.

  1. 0
Vilnis F. 8. aug 2011. 10:03 Viņa atbildes

Надя, pajautā Andim Osim,- viņš tev pateiks, kur šo tevi interesējošо informāciju надыбыть.  

Autorizācija

Ienākt