Kuras politiskās partijas pārstāvis...

19. sep 2011. 22:32


...visticamāk varētu būt cilvēks, kas apgalvo, ka ciena valsti, kurā viņš dzīvo, bet neciena šīs valsts pilsoņos un viņu izvēles brīvību, sauktdama tos par tukšiem?

Kuras politiskās partijas pārstāvis visticamāk varētu būt cilvēks, kurš cenšas slēp savus pagalam neveiksmīgos publiski izteiktos apgalvojumus, kas pierāda viņa divkosību un apšauba viņa bezgalīgo cieņu pret šo valsti, tos vienkārši un brutāli dzēšot?

19. sep 2011. 23:39

Romi, "krievi" nav pie teikšanas nu jau vairāk kā 20.gadus...tas kur mēs patreiz esam ir taisni latviešu nopelns. Tādi lūk kā šis, kurš atklāti, argumentu trūkuma rezultātā augstsirdīgi klusē, taču aiz muguras gļēvi dzēš, to, kas nav viņam pa prātam. Īsts latvietis...





Atslegas vārdi: Morālīte0

Labākā atbilde

  1. 1
alberts d. 20. sep 2011. 00:25Viņa atbildes

nu tu tam komunistu dirslaižam uzrāvusies,gam jau tas dinozatrs aizies pa skuju taku...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 0
Dzēsts profils 19. sep 2011. 22:53 Viņa atbildes

Politiķi visi sola! Kā var nesolīt?! Redzi,ka Tauta redzamākos ir izsvītrojusi,kā Elerti,Kristovski u.c.,bet Urbanovičs ir cieņā,draudzējas ar Krieviju,3 gadus par okupāciju un Nacionāliem jautājumiem nerunās,atbalsta krievu valodu,kā otru Valsts valodu u.t.t. Latvijā plīvos Krievijas un Latvijas karogs!!!:


  1. 0
Valdis V. 20. sep 2011. 10:01 Viņa atbildes

lieciet mieru krieviem. nav viņi ne slikti ne labi. tev noteikti neko ļaunu nevēl. man ir tik daudz draugu, pēc vārdiem zinu, neviens no viņiem nav prasījis vai es esot latvietis. viņi mani par valdi sauc. es domāju ar to pietiek.

Autorizācija

Ienākt