Vai vajadzīga pensionēšanās vecuma pagarināšana..

21. dec 2011. 19:05

Kā tikai cienījamā ministre Vinķele paver muti, tā tūlīt sāk baidīt ar pensijas vecuma pagarināšanu. Kā domājat, vai labāk nebūtu pamēģināt cīnīties pret ēnu ekonomiku,  aplokšņu naudu, nodokļu nemaksātājiem, nelegālajiem viesstrādniekiem un tā tālāk, bet vecos ļaudis, kam nu tā pensija pienākas, lai tie  varētu mazliet pēc nostrādātajiem gadiem godīgi atpūsties, nevis vilkt to vezumu tālāk...saules mūžu neviens nedzīvos, Vai tiešām  tos vecos cilvēkus vienreiz nevarētu atstāt mierā, kā domājat?  Man pašam arī tikai trīs gadi vēl palikuši līdz pensijai...gribas cerēt, ka nepagarinās.

Atslegas vārdi: pensijas vecums.0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (4)

  1. 0
Māra O. 21. dec 2011. 20:28 Viņas atbildes

Tas taču katram skaidrs. Ja turpinās samazināt līdzekļus veselības aprūpei un tajā pašā laikā pagarinās pensijas vecumu,pensijas nebūs jamaksā vispār.

  1. 0
Elvital A. 21. dec 2011. 21:34 Viņas atbildes

likums jau pieņemts, tagad tikai debatē par to - vai vajadziigs saglabāt priekšlaiciigās pensionēšanās variantu - diemžēl mani tas neskar un tajā es nekad neesmu iedzi'linājusies, bet jaunais pensijas vecums mani baida ar domu ka nonākot liidz tam atkal būs kaut kas pamainiits un atkal varēs steberēt tam paka'l - bet vai darba vietā es būšu vajadziiga, labi ka II Meža kapi nav tālu - pa tiešo varēs aizrāpot pat vest nevajadzēs ...

  1. 0
Dzēsts profils 21. dec 2011. 21:55 Viņa atbildes

....Nu mes jau esam ...Kalniechi ....tadad ...Nemirstigi ! ...., priekskam visapr vajag pensiju ....

  1. 0
Dzēsts profils 21. dec 2011. 23:32 Viņa atbildes

Protams,ka jāpagarinā,cilvēka mūžšs pagarinās!!! Kāpēc jāuztur pensionāri 40-50 gadus?!! Valters nomira 100 gadu vecmā u.t.t.

Autorizācija

Ienākt