Kad nolādētie vīrieši sāk dzert?

28. dec 2011. 16:29

un kāpēc tikai "bābas" (iekavas speciāli) pie pirmās izdevības bauro par slimību? kas ir galvenais arguments, bez tēriņa loterija, kam viss iet pa diegu - viņš bija dzērājs, viņš mani sita!
vai šito kāds ies pārbaudīt? tā taču iegājies, krievu laikos, šķiršanās laikā tikai to vien teica. vājprāts kaut kāds. neviens ar to saskāries nav, bet viedoklis stingrs kā buļļa pimpis. vai nav jokaini? kā vispār rodas stereotipi, un, kāpēc uz to rēķina var iegūt atbalstu un uzticību?
parādi ar pirkstu - viņš...un viss, tu tiksi nomētāts akmeņiem kā jūdu nodevējs (jā, šiem arī tādi bija). prāts kur? izvēle? savs viedoklis?, pieredze, jopiķ...vai vienkārši kā zosis. esot gan arī meža zosis un sētas zosis.

28. dec 2011. 16:55

puikiem tikums, skuķiem smuks plikums. un vēl rej par čaklumu, nu kāpēc ko darīt, ja vari parādīt "iedzimtos" apaļumus" un mainīt mājas, mašīnas kā cimdus. kā man viena belcebuliene teica - a kas? vēl vienu piedzemdēšu! Tas ir ierocis. Un vēl briesmīgāks par kādu citu, jo tas iznīcina no iekšpuses - tātad iznīcina visu. atombumba šajā gadījumā ir tikai rozā baloniņš.

28. dec 2011. 19:22

Sonja, ko nu muldies - re kur sev tagad attaisnojumu uz cita muguras meklē. no tās netaisnības lūpas zilas paliek, jums tak nav ne pieklājības nbe goda kripatas. tik dirst un vienmēr pašas sev meklē savai maitai attaisnojumu. no tā jau tie tukšie pantiņi ar nāk, slapji kā bērna šņudauki, bļa. slampas.

Atslegas vārdi: kāds vispār domā0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 28. dec 2011. 19:15Viņas atbildes

Kad sāk dzert- abet tad, kad tas ir vieglak, nekā pacelt savu pēcpusi , iespringt, pakustināt smadzenes, rokas- un kaut ko vērtīgu paveikt.. Visas tās runas- dzer tapēc, ka ar sievu neiet, prieksnieks maita, valdība slikta, kaimiņs- pakala-- tā ir lirika, lai attaisnotu savu bezdarbību.. Ar sievu slikti- nu tad nedzīvo ar tādu, ej prom,  darbs ne tāds- meklē labāku, kaimiņš sūdabambulis- sadod pa tauri un nomierinies..  Kāpēc paši veči neatzīstas , ka ir atkarīgie- parādi man vienu kārtīgu alkoholiķi, kurš neuzskatītu, ka ar viņu viss ir okey, tikai pasaule apkart ir sazvērējusies  
Nu un - kur ir alkohols, tur blakus skraida arī agresivitāte. Tīra bioķīmija, nevis dāmiešu pasakas..
Šķiroties, ja uzrāda šādus iemeslus- pārbauda gan, vismaz tiesā, ir jabūt gan policijas protokoliem, gan liecinieku liecībam, gan medicīniskām ekspertīzēm.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Dzēsts profils 28. dec 2011. 18:31 Viņa atbildes

Es parasti sāku no dusmām raut,ja sakaitina vecene eju uz krogu piemauties.

  1. 0
Dzēsts profils 28. dec 2011. 16:42 Viņas atbildes

ņifiga nesapratu, ko atbildēji iepriekšējā jautājumā man, bet bija jautri   ...nu ko lai saka, tādi jau jūs veči esat!!!

  1. 0
Dzēsts profils 28. dec 2011. 16:47 Viņas atbildes

Nu,jā...lai gan nedaudz uz smiekliņu velk,patiesībā nekā jautra šajā situācijā nav...

  1. 0
Aija S. 28. dec 2011. 18:15 Viņas atbildes

  Dzer tāpēc ka dzer, vājuma pazīme alkohols tā ir slimība. Tu vari runāt par vienu sievieti un savu pieredzi.  Ja kāds arī satiek tādu sievieti,lai izvērtē kāpēc ? Tas nav korekti runāt daudzskaitlī.  

  1. 0
Dzēsts profils 28. dec 2011. 18:31 Viņa atbildes

Iedzer, brāli! Ātrām kājām
Mūža dienas projām skrien,
Nāve sauc uz tumšām mājām,
Iedzer, kamēr kapā lien!

Iedze, brāli! Laiki grūti,
Dzīves ērkšķi nikni dur.
Iedzer, mazāk sāpes jūti,
Jaunu dzīvi alus bur.

Iedzer, brāli! Nodzer prātu -
Prāts tik bēdu kaudzes ceļ.
Muļķis tikai domas krātu,
Gudrais ellē viņas veļ.
     /Eduards Veidenbaums/       

  1. 0
Dzēsts profils 28. dec 2011. 18:45 Viņa atbildes

Dzer aiz priekiem un bēdam... Vīrs sāk dzert,kad ar sievu nav ko darīt!!!...

  1. 0
Kurzemniece E. 28. dec 2011. 21:57 Viņas atbildes

mums šķiršanas iemesls bija raksturu nesaderība,viņam tēvs Latvijas laikā bija Kalnciema akmenslauztuvēs pabijis,man mamma pašuva blūzīti no Latvijas karoga īpatnēji sarkanās/bordo/ daļas.Man šī krāsa ir asinīs,viņam audzināšanas rezultātā-cita ,kad roza brilles krita-nevienam nebija jānodzerās,vienkārši izšķīrāmies

  1. 0
rolis r. 31. dec 2011. 08:45 Viņa atbildes

   Tad kad ir par vēlu....  , kad ir palikuši stulbi,nevarīgi
   a citi tad pārstāj...

Autorizācija

Ienākt