Tītara gaļa uzturā

3. feb 2012. 15:55

strādāju un ar vienu ausi klausos par tītara gaļu-esmu ēdusi 1 reizi-bērnībā-šeit visās receptēs-tītara gaļa,pievieno vīnu,kuru iztvaicē,cep sviestā,marinādei kaperi,anšovi,var lietot arī citus alkoholus,piemetu aptuvenas cenas-sanāca dārgi,bet teica,ka ēdieni ikdienišķi.manuprāt pa radio gatavot neizmācīsies,bet maz būs cilvēki ,kas gatavos,drīzāk tas daudzus kaitinās.Vispār -arī apollo,žurnālos pārsvarā recepte ir ēdieniem ar daudzām sastāvdaļām,visumā dārgi.Varbūt vajadzētu publicēt ,raidīt,rakstīt arī par lētāku un pareizu ēšanu

Atslegas vārdi: tītars0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (4)

  1. 0
Frēzija v. 3. feb 2012. 16:14 Viņas atbildes

Pieturoties pie savām receptēm ... nemēdzu mainīt uz lētākiem produktiem, tad jau vairs nebūs tik baudāms, bet tītaru ēdu tikai bērnībā, mamma garšīgi gatavoja ..... domāju bez vīna, pati gan alkoholu pievienoju gan gaļas ēdieniem gan našķiem.

  1. 0
Valdis V. 3. feb 2012. 16:27 Viņa atbildes

1 kg nemizotu frikadeļu (pelmeņi)
3 l auksta ūdens
1 edamkarote etiķa
lēti un sirdīgi   

  1. 0
max m. 3. feb 2012. 17:58 Viņa atbildes

Varu atbildét,jo édu samérà biezi,bet tikai fileju.
gatavoju uz pastipras uguns,ellà,(ne oliivu)Sàls,pipari un viss:)
Vél esmu méginàjis apvàrtiit olà,arii nava slikti..
Galvenais,nepàrcept, ne vairàk par kàdàm 3,4 min no katras puses..
Esmu arii citrona sulu uzléjis,visàdi var..
Labu apetiiti

  1. 0
Dzēsts profils 6. feb 2012. 17:03 Viņa atbildes

Skaties vecās latviešu pavāru grāmatās,kā latvieši gatavoja....

Autorizācija

Ienākt