Kā gatavot meža kuiļa gaļu? Baidos,virtuvē būs pretīga smirdoņa!

1. mar 2012. 07:31

Man iedeva apm.1.kg.

Labākā atbilde

  1. 1
Anna L. 1. mar 2012. 19:24Viņas atbildes

ja kuilis ir pareizi nokauts,tad smakas nekadas nav, ja nepareizi, tad atdod duksim, nekas nav labojams. pamerce dienu paninas, apcep un izsaute pile, laba lieta ir sinepes..

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 09:11 Viņas atbildes

Izmērcē pienā...samal kotletēs... piebirini daudz asu garšvielu

  1. 0
Inta J. 1. mar 2012. 09:21 Viņas atbildes

....nezinu ....atdod vilkiem mežā

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 09:44 Viņas atbildes

ja smird pēc kuiļa tas ir vāks, izmērcē sālsūdenī, pavairāk ķimenes, ķiploku, baziliku varbūt būs ēdams, suņam riktīg garšos:)

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 09:45 Viņa atbildes

http://www.sapforums.lv/index.php?t=58298
Te ir daudz dažādas informācijas

  1. 0
vaards u. 1. mar 2012. 14:42 Viņas atbildes

iemarine..... ,izcep ka sašliku briva daba ,nebus nekadas smakas...

Autorizācija

Ienākt