Kā nogatavināt avokado?

1. mar 2012. 22:25

Berns veikalā protams nav kārtīgi izpētījis-un tādus negatavus nopircis-likt ledusskapī atstāt istabas temperatūrā.Kādas versijas

Atslegas vārdi: avokado0

Labākā atbilde

  1. 2
oome S. 1. mar 2012. 22:36Viņas atbildes

Ietin papiira salvetee un atstaaj virtuvee. tikai nespaidi . pec trim -5 dienaam buus gatavs..

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 1
Dzēsts profils 1. mar 2012. 22:47 Viņa atbildes

Netvēri acis,atdari maku!!!  Tas ir dienvidu auglis,protas,ka siltumā...

  1. 0
Valdis V. 1. mar 2012. 22:35 Viņa atbildes

pasildi zem lampas

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 22:45 Viņa atbildes

Varbūt jāpakar atpakaļ  kokā lai turpina gatavoties !

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 23:10 Viņas atbildes

ak, mī un žē tikai ne ledusskapī!!!
bet uz radiatoriem gan!   

  1. 0
Dzēsts profils 1. mar 2012. 23:17 Viņas atbildes

Siltā istabā ienākas pēc dažām dienām , nav ne vaina !   

  1. 0
Ruta R. 1. mar 2012. 23:26 Viņas atbildes

Nevajag  nekur īpaši likt. Noliec trauciņā uz ēdamgalda un pēc dažām dienām būs ēdami.

  1. 0
Dzēsts profils 2. mar 2012. 10:33 Viņa atbildes

Noliec siltumā.

  1. 0
Sanita B. 2. mar 2012. 13:20 Viņas atbildes

Siltuma vai aukstumskapī lai stāv, kamēr mīksts paliek.

  1. 0
Lony L. 2. mar 2012. 19:46 Viņas atbildes

Siltumā ,kā jau dienvidzemju augli.

Autorizācija

Ienākt