kam pieder alimenti,ko valsts maksā tēva vietā-bērniem vai tēvam?

7. mar 2012. 21:20

Fakts kā tāds,kāds bērnu tēvs,kurš pats par bērniem negādā,mēģina iegalvot,ka nauda ko valsts maksā viņa bērnu mātei,kas domāta bērniem pieder nevis bērniem ,bet gan viņam,jo redziet tā esot viņa nauda,kuru atvilks vecumā galā no viņa pensijas.

tad kā īsti,kam šī nauda jāatdod ,bērniem vai bērnu tēvam?

Atslegas vārdi: alimenti0

Labākā atbilde

  1. 1
Sanita B. 7. mar 2012. 21:55Viņas atbildes

Dēt lai tas frukts iet!   Kamēr parāds nav atdots, tā ir un paliek valsts nauda, kas paredzēta bērniem. Valsts it kā ir alimentu maksātāja. Bet šamajam tas ir parāds pret valsti. Bet pats jūtās alimentus samaksājis.  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Elvital A. 7. mar 2012. 23:55 Viņas atbildes

tādu par tēvu saukt ir pilniigs murgs, cerams ka izaugušie bērni mācēs novērtēt "tētukiņa gādiibu" ...

  1. 0
Dzēsts profils 8. mar 2012. 09:01 Viņas atbildes

Uzturnaudu bērniem maksā vai nu no tēva ieturētās  darba algas un to pārskaita bērniem kontos vai to maksā valsts no nodokļos ieturētās naudas,bet tēvam tiek aprēkināts parāds,kuru piedzen pēc tam,kad viņš iekārtojies darbā vai arī no pensijas,ja tāda viņam pienākās,bet ne vairāk,ka 50%,kamēr parāds būs dzēsts.Pat ar tiesas lēmumu to dara piespiedu kārtā,neatkarīgi no tēva iegribām.

  1. 0
līga l. 8. mar 2012. 13:05 Viņas atbildes

Tas jau nav tēvs,bet gan idiots,ja viņš tā domā!

  1. 0
Dzēsts profils 8. mar 2012. 13:31 Viņas atbildes

Tā nauda, ko maksā Uzturlīdzekļu fonds( tā laikam to organizāciju sauc)- tā  ir summa, ko tēvam būtu jāmaksā bērnam kā alimenti. Tātad-  bērnu nauda.. Taču- pieder tā  naudiņa  valstij. Ja tēvs uzrāda , ka ir nestrādājošs, vai viņam nav nekādu ienākumu, no kuriem maksāt bērnam uzturlīdzekļus- valsts maksās viņa vietā, taču- pēc tam atvilks no - algas , vai citiem ienākumiem atbilstoso summu.Principā- šādā variantā vairs nav tur tēvu- bērnu padarīšana, bet gan- tēva- valsts naudas , var teikt- aizņēmuma, darījums.

  1. 0
elina k. 8. mar 2012. 14:42 Viņas atbildes

jokains papucitis

Autorizācija

Ienākt