Kas ir galvenais dzīvē?

24. jan 2010. 22:49

Dzīve mums visiem dota viena un to gribam nodzīvot skaisti.BET KO NOZĪMĒ NODZĪVOT MŪŽU SKAISTI? Vai dzīvē galvenais ir karjera, daudz naudas vai arī labi draugi uz kuriem vari paļauties? Vai tie kas taisa spožu karjeru, bieži nav vientuļu un nelaimīgi, jo darbs paņem visus spēkus un attiecībām nepietiek spēka? Bet varbūt galvenais ir atrast īsto mērķi vai mīlestību. Bet varbūt mēģināt pasauli padarīt labāku? Man liekas, ka galvenā vērtība pasaulē ir harmoniskas attiecības. ne tikai starp sievieti un vīrieti, bet attiecības starp cilvēkiem.

Atslegas vārdi: Dzīves māksla0

Labākā atbilde

Jānis S. 25. jan 2010. 00:51Viņa atbildes

Nu šito KO NOZĪMĒ NODZĪVOT MŪŽU SKAISTI es arī nesaprotu. Katram sava skaistuma izpratne. Manuprāt, vissvarīgākais ir censties piepildīt Dieva plānu Tavai dzīvei (ja meklēsi Viņš agri vai vēlu Tev to atklās), un pilnīgi vienalga kā tas izskatās - skaisti vai "neskaisti". Tās taču ir cilvēku domas, bet Dievs Tevi redz savādāk.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 0
Ernests K. 24. jan 2010. 23:11 Viņa atbildes

Pilnīgi piekritu! Un vēl! Nevajag skriet pa priekšu savai sirdsapziņai jo, sirdsapziņa – tā ir balss, kas tev saka, ka nevajag darīt to, ko tu tikko izdarīji.  

  1. 0
Dzēsts profils 24. jan 2010. 23:41 Viņa atbildes

Galvenais ir ielikt stīvo,iedzert sīvo un jauki nodzīvot!!!

  1. 0
Dzēsts profils 24. jan 2010. 23:57 Viņas atbildes

Galvenais dzīves mērķis - attīstīt savu dvēseli.  Reti nākas dzirdēt: "dvēselisks cilvēks". Tas, kā to panākt ir tikai paša cilvēka rokās.  Nauda un karjera ir domātas mantraušiem. Tāpat līdzi nepaņems.

Autorizācija

Ienākt