1Понравилосьnadya c. Её блог (134)

atminjas !!

15 июля 2010 14:24

ta nedrikst !! cilveks kurš neko neatceras nejes uz priekšu !! jo tad vinš neiztajsija no pagatnes nekadus secinajumus ! vinš nevar iemacities neko jaunu kamer nesapratisiet ko neparejzi darijat pagatne,un tajsisiet tas paša kljudas un talak !! tas ir drausmigi visu lajku kapt uz tiem pašiem grabekliem !vajag atcereties kadi jus bijat mazini laj saprastu kura bridi jusu dzive ir majnijusies un kapec jus tadi kadi essat šaja bridi !!!! jastars saviem berniem par savu bernibu ,un iztarstit kadi vini paši bija! !!! tadel jau un ir jums ta agresija jo negribat atminjas redzet sevi lajmigu !nevajnigu! sapnjotaju !!! ljoti žel !!!!

Ключевые слова: berniba4, atmonjas.lajks0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (4)

iim e. 6 августа 2010 11:04

+Gudrs cilvēks mācās no cituķļūdām ;
Saprātīgs no savām;
Stiprs , izturīgs un interesants -- ne no viena kļūdām nemācās un dara tālāk -- kā parasti!!!!
Atmiņas vajag atstāt atmiņām, jo tās pamatā ir jaukas (sliktās tiek bloķētas) un vajag tikai padomāt ..
Ja vēlies sirot pa atmiņām tad ej pie psihologa -- paliks arī atmiņas par naudu!! Nāksiers apmeklēt acu ārstu - jo maciņā nekā nebūs!!!
Psihologi  to prot lieliski!!!!

Удалённый пользователь 15 июля 2010 17:26

Neviens jau nemācās no citu kļūdām un arī no pagātnes kļūdām ne...

Frēzija v. 15 июля 2010 15:22

Var ieskatīties bērnībā, vai vienkārši pagātnē, kad man ir skumji, patīk paklaiņot pagātnē.........., kāpēc gan tā būtu jāaizmirst, jeb nedrīkstētu cilāt, man tā ir bijusi laimīga, protams ar savām neveiksmēm............., sanāk,  ka nedrīkstu runāt arī par cilvēkiem, kuru vairs nav.............. .
Liela kļūda ir tā, kad mēģina salīdzināt tagadējo cilvēku ar bijušo, pagātne ir skaista, kaut vai ar to, ka neviens to neatņems

Raimis R. 15 июля 2010 14:58

Tādā veidā var iestrēgt pagātnē un līdz tagadnei pat nenokļūt, nemaz nerunājot par nākotni. Kas ir bijis tā vairs nebūs, tas vairs neatkārtosies. Ja mēs neesam neko iemācījušies, mums ir jāmācās no jaunām kļūdām nevis no renas pagātnes, laiki un apstākļi mainās.

Авторизация

Войти