0Понравилосьnadya c. Её блог (134)

es par to slikšanu

23 июля 2010 13:50

cik tomer šablona domašana vissi akcepte tikaj uz dzerajem!! vaj tad citi ne noslikst ? ja nevar visiem nolikt sargus bet blakus taču atrodas citi cilveki !!! kapec neviens nepalidz? kapec neskrien paliga ,kapec doma aj ko es laj kads cits !!!!

Ключевые слова: palidziba16, šablons0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (3)

iim e. 6 августа 2010 10:48

katrs atbildīgs pats par sevi un saviem lēmumiem!!! Ja neproti pieņemt lēmumus nelien iekšā kur nevajag!!!!
Kam lemts noslīkt -- nepakārsies!

Удалённый пользователь 23 июля 2010 14:04

lasi un sapratīsi. tas tik viens piemērs.

Trešdien Sarkandaugavā pie Kundziņsalas tilta kāds gulbis, sargājot savu ligzdu, uzbrucis grūtniecei, bet saniknotā gulbja uzbrukumā gājis bojā vīrietis, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.
Negadījums noticis trešdienas vakarā ap pulksten 20, kad kāda sieviete mātes cerībās piepeldējusi pārlieku tuvu gulbja ligzdai ar mazuļiem. Lielais putns, sargājot savas atvases meties sievietei virsū, bet grūtnieces vīrs mēģinājis sievu glābt.

32 gadus vecajam vīrietim gan šis mēģinājums beidzās neveiksmīgi - viņš, cenšoties aizgrūst putnu prom no sievas, kura ir pēdējā grūtniecības mēnesī, pats saņēmis spēcīgu sitienu pa galvu un sācis slīkt.

Notikuma aculiecinieki devušies glābt vīrieti un pēc izvilkšanas no ūdens mēģinājuši viņu atdzīvināt, bet tas nav izdevies, un pāris minūtes vēlāk atbraukusī neatliekamās medicīniskās palīdzības vienība konstatējusi vīrieša nāvi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji norādījuši, ka šobrīd daudziem ūdenskrātuvēs dzīvojošiem putniem ir mazuļi, kurus aizstāvot putni var kļūt agresīvi, tāpēc glābēji aicina atpūtniekus uzmanīties un netuvoties ne putnu ligzdām, ne viņu mazuļiem.



Frēzija v. 23 июля 2010 14:04

Nu nevarēšu tev atbildēt, nav gadījies tādā nelaimē cilvēku redzēt (par laimi), nupat gulbis noslīcināja vīrieti, kura sieva bij pietuvojusies ligzdai, vai tur bij kāds tuvumā nezinu, sieva bij pēdējā grūtniecības mēnesī.
Nedrīkst lekt ūdenī pārkarsis, visu vajag ar mēru, bet pēdējā laikā pa netu, nākas lasīt, ka tikai pārgalvīgi jaunieši slīkst

Авторизация

Войти