0ПонравилосьVika R. Её блог (7)

Gulēšanas pozām: Vētrainais kritējs

13 октября 2010 14:26


Pēc kritiena no zilām debesīm uz zaļām piekalnītēm diez vai ilgojas tie, kas guļ kritēju pozā – ar ķermeni uz leju un rokām virs galvas uz spilvena. Taču viņi ir īpaši cilvēki.

Tā kā miega laikā viņi acīmredzot krīt, tas, iespējams, izskaidro viņu nevaldāmo, straujo un reizēm pat neciešamo dabu. Viņi ir ļoti izlutināti, viņiem patīk komforts, un viņi nemūžam no tā neatteiktos. Jā, viņi ir mazliet egoistiski, jo viņiem galvenokārt rūp viņi paši – varbūt tāpēc, ka viņiem sagādā grūtības spraigu un dramatisku situāciju risināšana un viņi labprātāk paliktu pie ierastā komforta.

„Kritēji” ir ļoti sabiedriski, bet viņu jutīgums un pašpārliecinātība nereti šokē pat tos, kas viņus labi pazīst. Viņi piešķir nozīmi katrai detaļai un mēdz būt visai neciešami, ja viņiem jāsasniedz kāds mērķis, jo visam ir jānotiek pēc viņu norādījumiem. Viņi pat ir gatavi kaut ko izdarīt Jūsu vietā, lai parādītu, kā tas darāms, jo viņiem ļoti patīk kritizēt. „Kritēji” ir ļoti stūrgalvīgi un pašpārliecināti radījumi.

Citādi viņi ir entuziastiski, aizrautīgi un darbam nodevušies cilvēki, bet ātri atsalst, ja viss nenotiek pēc viņu plāna. Ārkārtējās situācijās viņi acumirklī apjūk, taču nekautrējas lūgt palīdzību.

Ja guļat vienā gultā ar „kritēju”, viņš vai viņa droši vien Jums atņems segu, pat neievērojot, ka Jūs salstat. Vīriešu kārtas „kritēji” ir kaislīgi mīlnieki, bet neuzdrīkstieties viņus kritizēt, citādi nākamajā naktī viņi gulēs kur citur.

Viņš vai viņa ļoti labi zina, kas ir labākais!

Ключевые слова: miegs16

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Нет комментариев

Авторизация

Войти