6ПонравилосьNikita T. Её блог (2641)

Horoskops šodienai!!!

24 октября 2010 14:52

AUNS

Raksturojums „Es esmu - priekšnieks, vadonis, līderis. Es esmu Uzvarētājs!” Aunam šī iekšējā pašsajūta ir pilnīgi dabiska. Viņš to tikpat labi var paust, kā slēpt. Sevi apliecinot, Auns var kļūt nepacietīgs, pārāk tiešs un pat egoistisks. Viņš ir vājāko aizstāvis. Ja Auns neiemācīsies piekāpties, sabiedrība var viņu ignorēt. Neziņa un neizpratne Aunam var radīt galvassāpes.

Šodienai Ieteicams kontrolēt emocijas, nodarboties ar garīgām lietām. Jācenšas ieklausīties citos, jo paša domu gājiens var būt neobjektīvs. Pārāk ugunīgas idejas var sadedzināt iepriekš saplānoto. Alkohols ir kaitīgs.

VĒRSIS

Raksturojums Man ir! Šie gardēži viegli var pieņemties svarā, viņus interesē pārtika, resursi, labklājība un, protams, mīla. Tieši tāpēc Vērsis dzīvē cenšas sasniegt maksimālu komfortu. Savā būtībā ir uzmanīgs un pasīvs. Kamēr nebūs izjutis, tikmēr konkrēto situāciju nesapratīs. Vērsim ir svarīgi, lai jebkura darbība, kas viņam ir jāveic, viņu ieinteresētu. Garastāvokli uzlabo šopings. Dzīvo pats, ļauj dzīvot citiem!

Šodienai Jāpievērš uzmanība dzīvesbiedra radiem, vecākiem. Kopīgs ģimenes pasākums. Jaunieši, izšaujot mīlas bultu, nekļūstiet par emocionāliem savu iedomu vergiem.

DVĪŅI

Raksturojums Dvīnis zina - jo viņš domā, raksta, saka, viņš komunicē! Viņam piemīt spēja darīt vienlaikus gan garīgus, gan praktiskus darbus, kā arī čalot par jebkuru tēmu. Dvīnim raksturīgi savu runu papildināt ar žestiem. Necieš rutīnu. Viņi pamanās izvairīties no spriedzes situācijām, taču, ja iekarst, – kļūst nervozi. Māk manipulēt ar informāciju. Labi pedagogi.

Šodienai Dažādu pārvērtību diena. Izpalīdzot citiem, pašam neiznāks atpūsties. Sagādājis prieku citiem, būsi apmierināts par paveikto.

VĒZIS

Raksturojums Rūpes - nepastāvība, mātišķums… Piesardzīgums, lēnums, neizlēmība. Tas raksturo Vēzi. Viņš ir mājas pavarda sargātājs. Panāk savu, jo ir pacietīgs, ar labu atmiņu un intuīciju. Informāciju smeļas zemapziņā. Garastāvoklis atkarīgs no Mēness fāzēm. Ir ieradumu cilvēks. Emocionāls, tieši tāpēc reti ir viens. Aizstāv savējos. Rituālu cilvēks.

Šodienai Neraizējies, ar bērniem ārzemēs viss kārtībā, uz tevi gulstas vien sponsora slogs. Domādams par savām tiesībām, ierobežosi citu tiesības. Žēlodams vari nodarīt pāri. Vislabāk būt atklātam, bet tas ir neizdevīgi.

LAUVA

Raksturojums Lauvām patīk radīt – gan fiziski, gan garīgi, patīk svētki un laiska dzīve, veiksme un sajūta, ka ir novērtēts. Vislabāk jūtas, ja ir pieprasīts un mīlēts. Ir labs organizators un pedagogs. Tam nepieciešami aplausi. Var būt azartisks, pat atkarīgs. Lauva ir cēlsirdīgs un atklāts cilvēks!

Šodienai Jāpieliek visas pūles ģimenes attiecību stabilizēšanai. Cenšoties dominēt, vari panākt pretējo, tevi ierobežos. Ticība sev un saviem tuvākajiem atmaksāsies. Neesi greizsirdīgs.

JAUNAVA

Raksturojums Ja Jaunava kaut kam kalpo, tad savām vēlmēm. Pati spēj izdomāt sev darbu, piemīt attīstīta ētika un darbaholisms, ir akurāta, atbildīga, laba kritiķe. Prot organizēt savu laiku. „Aiz kokiem neredz mežu” - Jaunavai būtu jāsaprot, ka cilvēki var kļūdīties, tādēļ tai jāiemācās piedot.

Šodienai Saskaņa ģimenē svarīgāka par visu pārējo. Mācēsi skaisti izteikties, būsi gudra un viltīga. Nepielāgosies apstākļiem, bet pagriezīsi tos sev izdevīgi.

SVARI

Raksturojums Uztur attiecības ar partneriem. Meklē harmoniju. Nepieciešama mīla un intīma saskarsme. Tieši tāpēc viņi ātri satuvinās un mēdz izstiept pat tādas attiecības, kurām nav perspektīvas: labāk tā, nekā nekā. Tam par iemeslu ir arī bailes no vientulības, turklāt Svari nespēj bez atbalsta efektīvi darboties. Ir radoši. Sabiedrībā inteliģenti un jautri, arī patiesi. Viegli komunicē.

Šodienai Liec lietā izdomu. Padari šo dienu interesantu ne tikai sev, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem.

SKORPIONS

Raksturojums „Es atdzimstu!” Dzīvo piesātinātu dzīvi, spējīgi uz radikālām izmaiņām, ar labu intuīciju un saasinātu uztveri – visu redz melnu vai baltu. Savas bezkompromisu attieksmes dēļ ir sarežģīti partneri. Viegli spēj kontrolēt cilvēkus, ir greizsirdīgi un atriebīgi! Brīvi darbojas ar svešiem resursiem. Labi projektu vadītāji. Viņiem jāiemācās piekāpties.

Šodienai Aizņemts ar savām personīgajām darīšanām, dosi brīvību otrai pusītei. Vien vakarā kopīgās diskusijās par šo un to atgūsi degsmi. Būsit vienoti mīlai.

STRĒLNIEKS

Raksturojums Es tiecos. Aiz robežām mēdz justies pat labāk kā dzimtenē, ceļš ir svarīgāks nekā mērķis. Dzīvo ar optimistisku skatu nākotnē. Savas neveiksmes atrisina pēdējā brīdī, jo ir dzimis laimes krekliņā. Visaugstāk vērtē godīgumu un taisnīgumu. Viņš vienmēr liekas jautrs un dzīvespriecīgs, jo savas skumjas un bēdas slēpj. Dvēseliska rakstura garīga būtne. Strēlnieks ir filozofs, skolotājs, ceļotājs.

Šodienai Ko nepaveici vakar, jāpadara šodien. Izcīnot cīņu ar sevi, iespējams, dosies cilvēkos.

MEŽĀZIS

Raksturojums Mērķis un jēga ir ikvienā viņa darbībā. Mērķus palīdz sasniegt izturība un pacietība, darbojas nesteidzoties, stingrā secībā. Autoritātes, pienākuma un apzinības zīme. Var būt despotisks. Mīl vientulību. Patīk valdīt, bet ir jāatgūst prasme nesavtīgi rūpēties par tuvākajiem. To māc biežas depresijas.

Šodienai Savus patiesos nodomus noklusēsi, centīsies uzsūkt visu iespējamo informāciju par citiem. Meklēsi siltu vietiņu

ŪDENSVĪRS

Raksturojums Es zinu. Viņam ir svarīgi atrasties domubiedru grupā, kurā spēj pacelties pāri personīgajām interesēm kopējo interešu vārdā. Revolucionārs. Romantiskas attiecības balstās uz draudzību, nevis rodas pēkšņu emociju iespaidā. Ir divu tipu Ūdensvīri - nopietnie, kuriem trūkst elastības - visu cenšas darīt pēc sava prāta, mīl autoritātes. Otrie - ekscentriski ģēniji, dīvaiņi, kuri apsteiguši laiku, tie sabiedrībā bieži ir nesaprasti. Tā ir intelekta, ideoloģijas un humanitāra zīme. Par visu vairāk mīl brīvību, draugus, ciena mīļotos.

Šodienai Ar aplauztiem spārniem tālu netiksi. Dziedē kaites un meklē to sakni. Izņēmuma kārtā vari pavadīt dienu mājās.

ZIVS

Raksturojums Personība ir tikpat plaša un dziļa kā jūra, tāpēc baidās no ierobežojumiem. Katra, pat vismazākā zivtiņa uzskata sevi par lielo Zivi. Zivis ir ļoti jūtīgas, tām ir jāiemācās pašaizsargāties, jo ir viegli ievainojamas un viegli ietekmējas no apkārtējo garastāvokļa. Gadās sajaukt realitāti ar fantāzijām. Ir labi aktieri, mākslinieki vai mūziķi, arī matemātiķi un fiziķi. Raksturs dzīves gaitā mainīgs. Dzīvo krāsainu, piesātinātu dzīvi, bet ir glumas. Var paklupt uz līdzenas vietas.

Šodienai Tāds uzurpators kā šodien sen neesi bijis. Jāierobežo emocijas. Darbosies pats un diktēsi noteikumus citiem. Nu vienkārši varonis – pašlabuma meklētājs.

Ключевые слова: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (7)

Igors B. 28 марта 2017 14:08

Paldies viss uzrakstitais sakrit:)))

aigars z. 24 октября 2010 22:08

Vasilijs P. 24 октября 2010 15:39

PSRS teritorija Sadarboties ar Prostitutam,un Noziedzniekiem-nav ideologijas,nedz Politikas.

Vilks V. 24 октября 2010 15:31

Nu nepatīk man šopings!Nepatīk...

Iveta L. 24 октября 2010 15:24

Katrs var atrast kādu daļu taisnības savā horoskopā, bet ticēt vai ne tas tomēr paliek katra paša ziņā.

Удалённый пользователь 24 октября 2010 14:56

Par mani gandrz vai taisnba!

Удалённый пользователь 24 октября 2010 14:54

AUNS

Raksturojums „Es esmu - priekšnieks, vadonis, līderis. Es esmu Uzvarētājs!” Aunam šī iekšējā pašsajūta ir pilnīgi dabiska. Viņš to tikpat labi var paust, kā slēpt. Sevi apliecinot, Auns var kļūt nepacietīgs, pārāk tiešs un pat egoistisks. Viņš ir vājāko aizstāvis. Ja Auns neiemācīsies piekāpties, sabiedrība var viņu ignorēt. Neziņa un neizpratne Aunam var radīt galvassāpes.

Šodienai Ieteicams kontrolēt emocijas, nodarboties ar garīgām lietām. Jācenšas ieklausīties citos, jo paša domu gājiens var būt neobjektīvs. Pārāk ugunīgas idejas var sadedzināt iepriekš saplānoto. Alkohols ir kaitīgs.



bet man katru dienu vajaga piedomāt par emocijām un to izpausm''em...

Авторизация

Войти