3ПонравилосьAlise .. Её блог (317)

...kura esi tu?

12 января 2011 12:28

Senajā Ēģiptē radās mīts par Ozīrisu un Izīdu. Mīts vēsta par diženā Dieva Ra bērniem, kas atnāca uz zemes pēc atlantu civilizācijas bojā ejas...pieci dievi un četras dievietes mīt joprojām Zemes iedzīvotāju ķermeņos...
..SIEVIEŠU ARHETIPI, varbūt ...katra no jums sevi varēs tajos sakatīt
1.Ir sievietes IZĪDAS, kas ir labsirdīgas, laipnas un gādīgas, to galvenais uzdevums - radīt ģimenes labklājību. Tieši no ģimenes labklājības ir atkarīga viņu laime.
2.Sieviete HATORA ir enerģiska, patstāvīga, emocionāla.Viņas galvenais uzdevums ir atrast un sagaidīt savu mīlestību. Bez tās viņa zaudēs savu sievišķību , pievilcību un veselību.
3.MAATAI ir absolūti nepieciešams dzīvē nodibināt ideālu kārtību.
4. NEFTĪDAS tipa sievietes galvenokārt rūpējās vienīgi par sevi. Viņas ir pati Daba. Viņām- naivām, tiešām, mīļām , jaukām- ir jāiemācās rūpēties arī par citiem cilvēkiem, jāiemācās pašaizliedzīgi mīlēt savu tuvāko.
....jebkura šī arhetipa sievietei ir savas problēmas , kuras risinot viņa pārvarēs savu karmu un atradīs harmoniju un laimi...Tomēr ikvienai sievietei ir viens kopīgs uzdevums- mīlestība!!Dažādos veidos, variantos ienest pasaulē mīlestību, labestību, maigumu, sievišķības enerģiju. Pasaule nedrīkst būt cietsirdīga! .

Ключевые слова: attiecības38696, dzīves jēga6, milestiba - attiecibas - dzive6

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (11)

Удалённый пользователь 12 января 2011 21:11

Visu cieņu Ēģiptes diviem, bet Grieķu dievietes, kuras uzskaitījusi Sintija,kaut kā tuvākas un pazīstamākas! Man simpatizē Atēna Pallāda!  

Alise .. 12 января 2011 15:21

..lai noteiktu , kurš no šiem tipiem ir dominējošais...ir divi galvenie kritēriji- attieksme pret bērniem un mīlestību!..Ja sieviete nevēlas bērnus, tad viņa būs Hatora vai Neftīda..Tikai Hatora pati negrib dzemdēt, bet ļoti priecāsies samīlēt citus bērnus/ man Hatora asociējas ar Rēziju Kalniņu/, turpretī, ja bērni izsauc riebumu, tad tā ir Neftīda..Attiecībā iz Izīdu un Maatu.....viņas dziļi pārdzīvo, ja neveicas mīlestībā..Maata ārēji būs mierīga, centīsies to neizrādīt, meklēs risinājumu atrisināt problēmu ar vismazāko spēku patēriņu....turpretī Izīda..var krist izmisumā, āŗēji viņa var būt mierīga, bet nodos skumjās acis..darbu darīs izklaidīgi..vēlēsies tikai vienu- aizmigt..!..Hatoru var sajaukt ar izīdu...bet atšķirība tā , ka Hatora diezgan vienaldzīga pret bērniem, var tos mierīgi atstāt kādam uz ilgāku laiku, turpretī Izīda jūt savu bērnu dvēseles stāvokli, savējo var atstāt tikai uz kādu neilgu laici;nu pie kāda, izņēmuma gadījumos!..runājot par mīlestību, Hatora sevi visu tai atdod, turpretī Neftīda nodibina tuvōbas saites aiz aprēķina

Удалённый пользователь 12 января 2011 14:38

Izīda un Hatora - pārsvarā, no pārējam pa biškucim.

Sanita B. 12 января 2011 13:54

Nu, jā, es arī jūtos no visām minētām pa druskai...

Alise .. 12 января 2011 13:40

..vai kāds te ir kaut ko ielicis vienā ??? ..un tomēr, kaut kas viens ir mūsos katrā dominējošais!...
..runājot par stulbumu, man ir savas domas

Удалённый пользователь 12 января 2011 13:40

Katrā sievietē ir kas no šīm dievietēm  - vienai no vienas , otrai no citas vairāk ņemts , radot vienu vienīgo - neatkārtojamu un neiegrāmatojamu !Un tas ir forši - sievietei būt !

Sintija V. 12 января 2011 13:27

Kaapeec nepievienot veel griekju un romie6u dievietes??
Hēra. Hēra ir Zeva sieva, arī māsa, laulības aizstāve, kas dāvā laulātajiem bērnus un laimi, mātes sargātāja dzemdību laikā. Hēra ir viena no vecākajām grieķu dievietēm. Hērai bija tādas pašas spējas kā Zevam, viņa spēj radīt vētras, negaisu, mākoņus, zibeni, lietusgāzes.
Artemīda. Artemīda ir Apollona dvīņumāsa. Artemīda visam dod dzīvību. Viņa rūpējas par visu, kas dzīvo virs zemes, kas aug mežā un laukā. Viņa ir arī bērnu un laulību aizstāve. Artemīda tiek saukta arī par dievi – mednieci, viņu bieži attēlo ar sudraba loku pār plecu. Artemīdai ir spēja pārvērsties par jebkuru augu. Artemīda ir viena no visvairāk pielūgtajām sieviešu kārtas dievībām.
Afrodīte. Maigā un vieglprātīgā Afrodīte ir visskaistākā visā Olimpā Viņa ir mīlas un skaistuma dieviete, un viņas spēkos ir iekvēlināt jebkuru sirdi. Pretoties viņas varai nevar neviens, pat ne dievi. Afrodīte ir Urāna meita, dzimusi netālu no Krētas salas, no viļņu putām. Afrodīte sākotnēji bija debesu dieve, kas nesa lietu. Mītos par Afrodīti un tās kultā ir manāma stipra Austrumu ietekme.
Dēmetra. Dēmetra ir auglības un zemkopības dieve, ko sevišķi godāja zemkopji. Viņai par godu visā Grieķijā svinēja daudzus svētkus. Kad zemkopība Grieķijā bija kļuvusi par galveno nodarbošanos, Dēmetra kļuva par vienu no visvairāk pielūgtajiem dieviem.
Atēna. Atēna Pallāda ir radusies no paša Zeva. Moiras viņam bija pareģojušas, ka saprāta dievietei Matīdai būs divi neparasti gudri un drosmīgi bērni, kas gāzīs viņu no troņa. Negribēdams to pieļaut, viņš Matīdu aizmidzināja, lai viņa nevarētu bērnus piedzemdēt. Pēc kāda laika Zevam sāka sāpēt galva, viņš pasauca savu dēlu Hefastīdu un lika pārcirst sev galvu. Kad tas bija izdarīts, no Zeva galvas izkāpa Atēna, tāpēc viņa tiek uzskatīta par Zeva meitu. Atēna ir pilsētu sargātāja, viņa palīdz grieķu varoņiem, dod tiem padomus. Homēra laikā Trojā bija Atēnas statuja, kas it kā esot nokritis no debesīm. Ticēja, ka statuja sargā pilsētu. Atēna ir arī kara dieve, kas nes laimi un veiksmi cīņās. Grieķu kultūrai attīstoties, Atēna kļuva arī par zinātnes dievi.
....Un taa vareetu turpinaat...Ielikt sievieti vienaa arhetipaa ir stulbums..   

Удалённый пользователь 12 января 2011 12:37

piekritīšu Ārijai ,nu pa druskai no katras ,bet vairāk no Izīdas ....

Удалённый пользователь 12 января 2011 12:36

Tagadēji pecnacēji ir maisījums no tiem pirmajiem. Tapēc mēs esam tik daudzveidīgi.

Vasilijs P. 12 января 2011 12:36

suns un Maksla-Jusu izpratne...

Ārija x. 12 января 2011 12:32

Laikam jau esmu maisījums no visām. Pa druskai no šā, pa druskai no tā.

Авторизация

Войти