2ПонравилосьNikita T. Её блог (2641)

Top tosti par sievietēm un vīriešiem!!!

3 февраля 2011 11:02



1. Sargā savu sievasmāti kā rozi- vēsā pagrabā un līdz kaklam ar ūdeni. Iedzersim par sievasmātēm!

2. Lai sievietēm būtu 4 zvēri- lapsa ap kaklu, tīģeris gultā, jaguārs garāžā un ēzelis, kas par to visu maksā.

3. Pārnākot mājās, vīrs domā ko palasīt, bet pārnākot vēlu- ko sacerēt! Nu tad pacelsim glāzes gan par lasītājiem, gan par sacerētājiem!

4. Divi gardēži sarunājas par savām vājībām- Kādi ēdieni Tev visvairāk garšo?- Vakariņas ar cita vīrieša sievu. Pacelsim glāzes par ēdienkartes daudzveidību!

5. Ja sievietei galva ir mazliet noliekta pa labi, viņai ir mīļākais, ja pa kreisi, arī tad viņai ir mīļākais. Un vispār- ja sievietei galva ir uz pleciem, tad viņai ir mīļākais. Pacelsim glāzes par sievietēm, kurām ir galva uz pleciem!

6. Nekad nelaidies strīdā ar sievieti! Ja tu izrādīsies pārāks, viņa tevi uzskatīs par nepieklājīgu, ja strīdā uzvarēs viņa- tevi uzskatīs par pēdējo muļķi. Pacelsim glāzes par acīmredzemaām un neapstrīdamām patiesībām.

7. Par sievietes gadiem neklājas runāt! Pati sieviete ir iedalījusi savu dzīvi 7 posmos - bērns, meitene, jaunava, jauna sieviete, jauna sieviete, jauna sieviete , jauna sieviete. Pacelsim glāzes par sievietēm, vienmēm jaunām un valdzinošām.

8. Nekas tā neizdaiļo sievieti kā vīra prombūtne! Iedzersim par daiļumu!

Ключевые слова: Mīlestība34034, Dzīve38604, Attiecības38712

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (1)

Удалённый пользователь 3 февраля 2011 12:13

2. Lai sievietēm būtu 4 zvēri- lapsa ap kaklu, tīģeris gultā, jaguārs garāžā un ēzelis, kas par to visu maksā.
6. Nekad nelaidies strīdā ar sievieti! Ja tu izrādīsies pārāks, viņa tevi uzskatīs par nepieklājīgu, ja strīdā uzvarēs viņa- tevi uzskatīs par pēdējo muļķi.

Авторизация

Войти