2Понравилосьnadya c. Её блог (134)

tomēr ta tautas pacietiba ....

15 апреля 2011 13:17

nu re tagad paaukstinas akcizi uz cigaretem,gazi,alkogolu,benzinu,elektriba jau kož,priekša ka vienmēr ziema,simlatnieku jau pagalam ,pa televizoru vissu dienu skrien rinda ar adresēm kur var ubāgs paest bezmaksas,bet nu ko vel valdibai vajadzetu izdarit lai kas saprastu ,ka ta nevar dzivot !!!!!!!!!

Ключевые слова: dzive38592, cilveks402

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (9)

Удалённый пользователь 21 апреля 2011 16:47

    

Medus M. 15 апреля 2011 20:42

  Nav tik traki- ir taču cilvēki, kuri rīko akcijas PRET! Piedalies...Tie tur augšā redzēs un nobīsies...

Ojārs H. 15 апреля 2011 19:43

tāda sajūta ka gudrie valdības vīri dzīvo uz citas planētas

Удалённый пользователь 15 апреля 2011 19:26

Pārticis,nekad nesapratīs izsalkušo.Domāu sapratīsiet,ko es ar to gribēju pateikt.

edgars E. 15 апреля 2011 16:49

Kā var nopelnīt 700000 latu?
Atbilde: jāiet strādāt par tiesu izpildītāju.   
Latvijā taisnība nav un nez vai kādreiz būs

Удалённый пользователь 15 апреля 2011 13:56
slikts c. 15 апреля 2011 13:46

Kāpēc Latvijai nav izredžu iziet no krīzes?
Mūsdienu ekonomikas pamats ir patēriņš ,kas nozīmē ,ka šodien cilvēks pērk vairāk nekā vakar , bet rīt pirks vairāk nekā šodien Šis patēriņš izriet no valsts pilsoņu kopējās maksātspējas, kura var būt puslīdz proporcionāli sadalīta starp sabiedrības locekļiem ,vai arī izteikti neproporcionāli, kā tas ir pašlaik izveidojies Latvijā .Tātad galvenie pieprasījuma nodrošinātāji ir skaitliski neliela sabiedrības daļa. Tagad jautāsim ,vai šai  nelielajai sabiedrības daļai ir pieprasījums pēc izglītības? Nav ,jo viņu bērni un mazbērni izglītojas ārzemēs .Vai šai sabiedrības daļai ir pieprasījums pēc policijas pakalpojumiem? Nav ,jo viņus apsargā miesassargi, specdienesti, apsardzes firmas utt .Vai viņiem ir pieprasījums pēc medicīnas pakalpojumiem? Nav ,jo viņi ārstējās vai nu ārzemēs ,vai maksā savējiem "dokiem" aploksnēs. Vai viņiem ir pieprasījums pēc vietējā ražojuma apģērbiem ,rūpniecības precēm, pārtikas? Protams ,ka nav ,jo viņu "īpašais"stāvoklis paģēr tikai atzītu brendu un luksusa preču lietošanu.
Investīcijas (glābiņš)kādā valstī ienāk galvenokārt trijos gadījumos ,ja valstī ir augsts iekšējais pieprasījums ,vai ,ja valstī ir lēts darbaspēks ,vai ,ja ir labvēlīga ,stabila nodokļu politika .Latvijā ,kā redzams, nav neviena no šiem nosacījumiem ,jo pat darbaspēks ,pastāvot ļoti augstām preču un pakalpojumu cenām ,ir relatīvi dārgs.
Vienīgais, pēc kā Latvijā ir garantēti augsts pieprasījums ,ir valsts vara, jo tā ir izveidojies, ka tā ir vienīgais stabilu ienākumu un bagātības avots.

Gunars s. 15 апреля 2011 13:45

  Mūs krāpa ,iestūma dzelmē ,tad Pareks, ja agrā banks nepamatoti aizdeva naudu,šodientō aizņemas valsts,jo papŗnauda neatgriežas bankās nodrukāt jaunu,nevar jo iekārta iznīcināta.Aizdevējs dod eiro ko tauta pērk  - bankās atgriežas lati.Kas radīja šis ķibeles Kalvītis hokeja specialists,padomnieks,Godmanis,Slakteris privāt bakas glābēji šodien  valsti mazais smaidīgais vīrelis zemnieks no Ventspils.

Ilze B. 15 апреля 2011 13:23

Tā jau ir........tā dzīvot nevar,vien izdzīvot!
Bet tauta pati vēlējusi tādu valdību...........tagad saņem,ko gribējuši!

Авторизация

Войти