4Понравилосьnadya c. Её блог (134)

labs šovinistu klubs..

5 сентября 2011 12:10

cik labi vissi uzbrauc krievu runajošiem cilvēkiem ,labak to spēku butu virzijuši lai kautko manit valsti !!!viegli sežot neta kliegt par krievu okupaciju un valodas zināšanu,! bet varbut kāds no jums ir kautko izdarijis lai palidzetu cilvēkiem izdzivot tagad grutajos apstakļos ??? pareizi neviens un neko !!! tikai aurojet par valodu ,bet es varu leppoties par sevi ,es prefekti zinu abas valodas un man tas pļīdz vienmēr palidzēt citiem-es ka brivprātiga stradaju pie berniem nometne,palidzu invalidiem iemacities lassit kaut krievu vai latviešu valoda rakstu iesniegumus ,paskaidrojumus valsts valoda vissadās iestādes-un vissu daru bez naudas !!!! un nevienam nau tiesības man parmest ka es runaju vai rakstu taja valoda kada gribu !!! labak pieceļat savis dupšus no kompa un aizejet kādam palīga !!!! pietiek sedet sava sūdu čuppa-sakiet taču kautko darīt !!!!!!

Ключевые слова: dzīve . attiecības8

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (22)

Удалённый пользователь 3 октября 2011 12:57

Kurzemniece E. 26 сентября 2011 21:44

pareizi Nadja,bet pirms "uzbrauc" paskaties internetā tulkojumu un pareizrakstību,tad viss būs OK

Kurzemniece E. 26 сентября 2011 21:38

šovinīsti ir tikai krieviem

Удалённый пользователь 23 сентября 2011 12:28

Gunars s. 9 сентября 2011 08:11

  Šovinisms galēji reakcionāra citu tautu  apspiešanas politika.To veic, lielās tautas attiecibā pret mazām.Spilktākais piemērs,Ķīna,...Krievija carisma un komunisma  celtniecības laikā.Mazās tautas tikai aizstāvās ,latvieši no vāciešiem ,krieviem.To sāk izjust Krievija no ķīniešu tūristiem ne tikai Habarovskā,Vladivastokā kuri apprec krievu sievietes ,nav slinkotāji,dzērāji.

Dārzniece K. 6 сентября 2011 12:50

           Cienījamā kundze / jaunkundze !
    Pasaki lūdzu, kurš Tev vai Taviem tautiešiem te ir uzbraucis? Tavu profilu neviens pat nezināja, kamēr nebiji šo murgu ielikusi. Ja jau tik PERFEKTI zini abas valodas, tad kāpēc kļūdu tik daudz tādā īsā teksta gabaliņā? Ja mēs, savulaik, būtu tik kļūdaini krievu valodā rakstījuši, tad skolu diezin vai būtu pabeiguši. Mums krievu valoda bija  JĀZIN PERFEKTI! Un es būtu tikai  gandarīta, ja arī jums ar likumu  piespiestu iemācīties latviešu valodu.. Kā nekā - dzīvojat Latvijā un te izvirzāt arī savas prasības par visu un visur.....

Aivars E. 6 сентября 2011 08:43

Es,un mana ģimene ,gan runājam,gan lasām,un rakstām abās valodās,bet tev neliekas interesanti,kāpēc,tieši šajā laikā parādās jautājumi, par okupāciju,par valodu.Kāpēc tie cilvēki,kas brauc projām darbos uz citām valstīm,tur neceļ šos jautājumus,bet komunicē kā vieglāk?

savsem k. 5 сентября 2011 22:54

Nu ... ja Tu zini abas valodas - tad esi rets izņēmums .... nav man tuvumā neviena darbam nederīga invalīda , kuram palīgā aiziet malku vai ūdeni sanest - visi jau apmiruši ..

Marika k. 5 сентября 2011 14:06

Malagjec...pareizi saki,buutu viirietis,buchu no manis dabuutu!

Aivars K. 5 сентября 2011 13:16

un nav jau te tā vieta, kur šķirot - šovinists, vai ne.. ja kašķis jāmeklē, tad lai izvēlas kādu no politiskajiem portāliem.. man ir daudz labu paziņu, kuriem arī dzimtā ir krievu valoda.. nekad nekādu problēmu nav bijis.. runājamies abās valodās.. bet te pat lāga blogu nejēdz uzrakstīt, bet nezin ko cenšas pierādīt..)) es sūdu čupā nekad neesmu sēdējis un nesēdēšu.. un zinu, ka te ir daudz tādu cilvēku, kas sevi ciena un arī pārējos portāla lietotājus..))

Удалённый пользователь 5 сентября 2011 13:08

aivariņ, tad lai uzreiz liek konkrētus nikus iekšā, ja grib skaidroties..citādi apsūdzēšana šovinismā man ķeras pie sirds..es te bļin kā pret cilvēkiem, a man hrenzinko piešuj..

Aivars K. 5 сентября 2011 12:51

fejuce, neviens te nevienam neuzbrauc, bet, ja cilvēks pats grib to jautājumu pacelt, tad arī izdodas.. un vispār laikam bloga autorei ir pamaz skaidrības par šovinismu.. ja aju reiz bāžas ar savām *pārdomām* tur, kur tāda tēma netiek skarta..))

Удалённый пользователь 5 сентября 2011 12:48

nu labais..kādi visi?..nekad nevienam krieviski runājošam neuzbraucu..a ja mani šitā pie visiem pieskaitīsi, tad varu gan..kļūdas visos tekstos sākšu labot, kuru tur pilns kā krancim blusu..tā ka lūdzu "visi" nomaini uz "daži" vai "daudzi"..:)

Aivars K. 5 сентября 2011 12:44

ņu redz.. atliktu vēl latvijas vēsturi [patieso] izlasīt un tad būtu pavisam skaisti.. p tas laikam nav tik vienkārši kā pamācīt, kas  mums te jādara - pacelt dupšus vai nepacelt..)) lai Tev jauka diena un silta Latvijas saule..))

nadya c. 5 сентября 2011 12:32

paldies nevajag,pašai pietiek problemu,vienīgais laikam atvieglojums ka problemas ir labas,bet nu a tālak ka ies

Mārtiņš M. 5 сентября 2011 12:31

ņem visu vieglāk.... kamēr privāti netraucē, lai tak raksta.... nam bi vashi problemi    

nadya c. 5 сентября 2011 12:27

romis,maza kaja,sovsem kuku un t. t. pareje jau saprot un jokus un zina ka mana tautiba nevienam nemais jo neesmu ne krieviete ne latviete,runaju dažas valodas,un ja mani nekaitināt esmu labs mīļš cilvēks,bet es pacietigi divus gadus gaidiju kad mani beigs aiztikt un uzr;adit,pietiek vissai pacietibai ir izmers,nu ja cilvēkiem patik ta sevi želot,ka vissi ir vainigie ka vviņiem ir slikta dzive,nu lai sēž sava peļķe bet es ka runaja un rakstiju kada gribeju valoda ta un darīšu !!!

Mārtiņš M. 5 сентября 2011 12:20

kurš tev ko pārmeta, konkrētāk? a to sanāk, ti durak-sam durak....

nadya c. 5 сентября 2011 12:18

pirms kautko parmest citam jaatklai sevi bet neslepties !!!es nekad neauroju neparko ja mani neaiztiek un necenšas man uzrādit ka man jaruna vai raksta,mana vecuma es varu atļauties to darit kad un ka gribu

Mārtiņš M. 5 сентября 2011 12:15

vienīgais personāžs kas par kaut ko tādu bļaustās esi tu..... nevajag vispārināt, bet mini konkrētus gadījumus..
vakar veikalā man pārdevēja uzrunāja krieviski, jauns skuķis, švaki ar latviešu valodu,,, es runāju latviski viņa pārgāja uz krievu, pat nedaudz paflrtēju ar viņu:)) ... lūk, piemērs izdzīves....

Авторизация

Войти