7ПонравилосьAnna N. Её блог (139)

Uztaisām cepumu kūku? Ja ir laiks, piekāpiet!

22 мая 2012 16:52

Sagribējās cepumu kūku, bet cik gatavotāju tik recepšu.
Tā, cepumi man ir....

Ключевые слова: Dzīve38617, attiecības38711, kūkas.0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (38)

Kurzemniece E. 23 мая 2012 00:08

vajadzēs vēl jogurtinu,persiku pusīšu kompotu,želatīnu un mazliet pacietības.

max m. 22 мая 2012 21:37

tante man iemàcija
cepumus samércé pienà
kàrta putu kréjuma
kàrta jànogu zapte,un tà cik grib,augstu:)
Beigas ar putkr,izdekor,
sànus ariii,ar putukréjumu.,viss!

max m. 22 мая 2012 21:34

man ar gibas..
Labvakar

oome S. 22 мая 2012 20:16

Es jau ēdu...patiesi ēdu!!!   
Uztaisīju no selgas brūnajiem cepumiem ,ar svaigo sieru un ķiršu ievārījumu....     mazdēliņam varda diena.... kalendārā neirakstītais vārdiņš.... svinamies...   

Ineta L. 22 мая 2012 19:37

Protams, ka i-nets pārpilns ar visadām labām receptēm... interesantāk, kad padālās reāli cilveki, kaut arī virtuālā vidē, var arī pajautāt, ko un kā labāk!

Anna N. 22 мая 2012 19:23

Es taču nemoku! Cik kūkas jau ir uztaisītas, es tikai uzaicināju jūs pievienoties procesam.

Vineta K. 22 мая 2012 19:22

Nemoki galvu.Interneta ka uz delnas,vissas receptites.Gan jau izvelesies kadu,kura bus tuvak tavai sirsninai.

Ineta L. 22 мая 2012 19:19

Piedāvātās receptes     ,  ja pārvarēšu slinkumu, izmēģināšu!
Man garšo "Zefīra torte" , vajadzēgs zefīrs, vēlams skābens, cepumi, skābais krējums, augļi(kivi, apelsīni, banāni, var būt ogas vasarā, zemenes, piem.).
Liek kartām, sākumā cepumus, tos noziež ar skābo krejumu, uzliek šķēlītēs sagrieztus (pārdala uz pusēm un pusīti pārgriež uz pusēm plakaniski) zefīrus, tad atkal krējumu, atkal cepumu kārtu, krējumu, pasmalki sagrieztus augļus vai ogas, krējumu, cepumus, krējumu, zefīra šķēlītes utt. virsējo kārtu un sānus noziež ar skābo krejumu un uz stundām 10 ieliek vēsā vieta, piem.ledusskapī. Pēc kā var dekorēt kā sirds vēlas. Skaba krējuma iedarbībā zefīri pārvēršas kaut kamā nenosakāmā . Torte nav viegli sagriežama, bet ir gana garda

Elitá K. 22 мая 2012 18:18

neliec cukuru,tikai medu,pie aaboliem piespied citronu sulu,biezpienam pieriivee citronu mizinju,var jau saaljo cepumu tortiiti ari sameistartot ar sieru,garneelju sviestu..Eksperimentee,radoshs darbinjs!

Anna N. 22 мая 2012 18:17

Neesi nejauks, Andri! Nedabūsi kūkas gabaliņu

Andris K. 22 мая 2012 18:15

Kas var būt gardāks par rozīnēm!
Vai ne,Anna?

Aleksandrs V. 22 мая 2012 18:03

Ūdens vārās,eju apliet kafiju......   

Aleksandrs V. 22 мая 2012 18:01

Ooooo,kas par gabaliņu----SUPER !
PALDIES !

Anna N. 22 мая 2012 17:59

Un te  - gabaliņš Aleksandram

Anna N. 22 мая 2012 17:57

Tā, te nu ir!

jana l. 22 мая 2012 17:55

Ne tikai sīkiem garšo, arī lielajiem kārumniekiem iet pie dūšas.   Lai izdodas!

Anna N. 22 мая 2012 17:51

Paldies Jana , kad sīkais pīkstēs pēc mājās gatavotiem saldumiem, es pamēģināšu.

jana l. 22 мая 2012 17:50

Es tos cepumus salaužu ne tik ļoti smalkos gabaliņos, klāt žāvētos augļus /rozīnes, aprikozes, melnās plūmes, u.t.t, kas mājās tobrīd ir/, riekstus vai sēkliņas /sezama, saulespuķes,..../, visu samaisu, tad pārleju ar kondensēto pienu, atkal visu izmaisu un lieku pa mazam bišķītim /vai lielākam/ papīra groziņos un ledusskapī iekšā, lai aukstumā sastingst. Ir labs, dīvaini, bet nav arī pārāk salds.  

Anna N. 22 мая 2012 17:40

Izklausās garšīgi - Elit, bet vai nav diiiikti salda?

Elitá K. 22 мая 2012 17:37

skeeliitees saceptus aabolus.medu,biezpienu

Авторизация

Войти