3Понравилосьuz V. Его блог (266)

šis rīts arī varbūt skaists, vien, kā mēs to pratīsim iekrāsot.

21 июля 2012 09:09



Lepnība, iedomība, lielība un augstprātība ir milzīgs kaitējums tev. Nekas nav tik kaitinošs kā augstprātīgs un iedomīgs cilvēks, kas, šķiet, tā vien prasās, lai viņam "aplauztu ragus"! Ja mēs paši varētu redzēt, cik niecīgu vietu aizņemam uz šīs zemes, mēs mazāk domātu par sevi un vairāk - kā varam palīdzēt citiem.

Ogs Mandino.

Ключевые слова: kā aplaust ragus ragnesim0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (7)

savsem k. 21 июля 2012 21:22

Jo mazāku vietu mes aizņemam - jo vairāk par sevi japadomā  

Удалённый пользователь 21 июля 2012 10:26

No vienas puses taisnība ir ar lepnumu nekur tālāk netiek un izpalīdzīgākam
vajaga ar būt,tad citi ar izturēsies tāpat... Jauks video un melodija...

Elitá K. 21 июля 2012 09:51

tieshaam SIRDI PLOSOSHS VIDEO! FOOOOOOOORSHS!!!!!!  Labriit un attaa,ja jau celja juutiis! Zheel,ka Mees cilveeki tik riebiigi esam ,varam buut,ar laiku taadi paliekam.Tu vismaz pie Sevis piestraadaa,centies buut labaaks! VISIEM VAJADZETU MAACIITIES BUUT LABIEM! pat ja teaatris tas buutu,tikmeer teelo,teelo lomu-kameer jau esi tajaa pilniibaa iemiesojies un nemaz dziivot savaadaak nespeej.

uz V. 21 июля 2012 09:33


... Lai šie vārdi sasilda tos,.kuri jūtās vientuļi. Bet es nu jau iešu ...    

uz V. 21 июля 2012 09:27


Teikšu ar Oges Mandino vārdiem,
Pasaulē taisnības nav un nekad nebūs. Neērtības, šķēršļi, aizvainojumi nedrīkst jūs padarīt par pesimistu! Esiet optimists! Nešaubieties par saviem nākotnes plāniem un izredzēm.
Jel piedod, Dievs, kad gaužos es!

Ineta L. 21 июля 2012 09:22

Rīts ir skaists! Paldies par glāsmaino melodiju!
Iespējams, ka cilvēkiem sajūk lepnums ar lepnību. Paši sevi neizprot, neizpratne ved pie stresa. Varbūt noderētu meditacija vai smadzeņu treniņš .Nu kaut vai apgulties, atslābināties, izjust savu ķermeni, siltumu, aizvērtām acīm paklausīties skaņas, nešķirot, vienk.klausīties...

jautrite b. 21 июля 2012 09:20

Labrīt!Lai jauka diena,lai darbi šķiras,lai pietiek laika atpūtai-piemācies ir ,bet kamēr nelīst var iziet pastaigā,varbūt ir reize,kad palasīt ko labu,bet varbūt plānots kautkur doties-diena piemērota izstāžu appmeklējumam

Авторизация

Войти