3ПонравилосьBenita L. Её блог (857)

Kad plikie pārņem pludmali?

22 августа 2012 11:55

Vai zinājāt, ka bez kailu dupšu un nokarenu zvanu aplūkošanas, karstā vasaras brīvdienā nav iespējams aiziet gar jūras krastu (no Jūrmalas puses) līdz Lielupes grīvai? Jā, jo tieši pa ceļam jūs sagaidīs nūdistu pludmale. Protams pie pašas upes var tikt arī izbrienot mežu, taču pludmalē jūs tik un tā sagaidīs plikumu rādītāji.
Vecāķu (nūdistu) pludmale vispār ir unikums. Šeit es piefiksēju, ka 90% vientuļo vīriešu sauļojas stāvus, blakus glīti noklātajam dvielītim. Skats kā no NationalGeographic filmām par surikatu dzīvi, kad tie, no zālēm piecēlušies, sargā savu posteni. Protams, neiztrūkstošs  atribūts surikatiem ir saules brilles, un tas nekas, ka ārā apmākusies diena
Ja par iepriekšējām divām vietām ir skaidri ar zīmi norādīts, ka tālāk ar drēbēm tā kā nē, tad Inčukalns ir kronis visam un šodien mani galīgi nogalināja. Nekādu zīmju vai norāžu! Paskatījos nūdistu mājas lapā, tur tāda vieta viņu pludmaļu ceļvedī ir norādīta, tikai ar atzīmi pa kreisi. Bet tur šamie gan pa kreisi, gan pa labi.. līdz Saulkrastiem un vēl vai ne no pašiem Vecāķiem. Katrā gadījumā Inčukalna apkaimes cilvēkiem nav lemts baudīt ģimenes atpūtu ar bērniem, ja vien tiem netraucē, ka gar bērna acīm zibēs dzindzuku daudzveidība.
Un tieši šodien mani patiesi pārņēma dusmas. Vai tad es arī neesmu tiesīga izmantot Rīgas tuvumā esošās pludmales, kur nav tik daudz cilvēku un ir vientuļāks, klusāks?
Kāpēc man baudot dabu, būtu vēl jābauda surikatu naturālisms?
Kāpēc viņiem, kuri skaita ziņā ir tik mazs tiek atdota tik liela teritorija?
Kāpēc man ir jābrauc uz Jūrmalu, Vecāķiem, Saulkrastiem, kur vēl ir jāatrod vieta stāvlaukumā vai jāsamaksā caurlaide?
Vai tad tiešām, lai nebūtu jāaplūko plikumi man ir jābrauc tik tālu prom?
Tiešām DUSMAS!
Nu negribu es atpūšoties redzēt līkus, skūtus, aizaugušus, tievus, resnus vai vecus krānus un tādas pašas daudzveidības vāverītes!
Es esmu par nūdisma vietu striktu ierobežošanu!
Un Tu?
Pēc "draugiem.lv".

Ключевые слова: Dzīve -3

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (9)

iim e. 3 октября 2012 01:05

Tu esi unikums!!
1. Apmeklē visas nūdistu pludmales, lai tikai pārliecinātos ka tur ir kaili vīrieši -- vai kailu sieviešu tur nemaz nav un pat ar vairākiem vīriešiem kopā????
2. Nepietiek, ka apmeklē visas pludmales -- tu vēl pārbaudi mājaslapās / no tava izliktā teksta/ vai esi visas nūdistu pludmales apmeklējusi -- Vai tu tiktiešām pārliecinājies, ka tur ir visas mājas lapas ar vietām kur ir nūdistu pludmales.
3. Tev ir kaut kas tāds no kā vīrieši mūk, ja jau tādas vietas apmeklē???
4. Varbūt ......?

Romis E. 22 августа 2012 22:25

Nelien nūdistu pludmalē,ja Tev nepatīk plikie! Gultā jāties dan Tev patīk plikai,vai ne

Удалённый пользователь 22 августа 2012 21:19

:)

Удалённый пользователь 22 августа 2012 19:49

velc tik bikšeles nost un gulies uz to dvielīti blakus surikatam..feini tak, apsardze..

Nellija B. 22 августа 2012 17:09

Visā pasaulē ir šādas pludmales un, ja kādam nepatīk, tad viņam vienkārši tur nav jāiet. Ir pietiekami daudz citu vietu, kur var sauļoties peldkostīmos. Es reiz staigāju pa Vidusjūras krastu Francijā (man nepatīk gulēt kā plaušai, es labāk staigāju) un ieklīdu nūdistu zonā. Neko, nometu peldkostīmu un gāju tālāk, kur nūdistu zona beidzās, uzvilku atkal peldkostīmu   Nevajag meklēt problēmas tur, kur to nav!

jautrite b. 22 августа 2012 13:56

nezinu ,esmu gājusi no Dubultiem līdz Lielupei-upes ietekai jūrā-jā ir tur nūdistu pludmale,bet speciāli viņus neapskatot-viņi nevienu neaiztiek,netraucē.Varbūt ir vaina mūsu puritāniskajā audzināšanā,jo 20.un 30. gados Latvijā jau vēl bija peldkostīmi līdz potītēm ,un pakāpeniski ir notikusi atkailināšanās.

Ineta L. 22 августа 2012 13:44

Neesmu bijusi nūdistu pludmalēs, iespējams, ka apģērbtam cilvēkam tā pajocīgi tas varētu likties..tieši vairāk sava apģēbtā auguma dēļ. Ko darīt, ja nūdisma piekritēju kļūst vairāk, ..vai ierobežot vai veidot papildus pludmales. Es par otro variantu.
..šķiet, ka tikai dabiski būtu, ja cilvēks ir kails, ļaujoties gaisa, saules, ūdens peldei.
Kurzemes pludmalē, kur biju 5 dienas- ārpus apdzīvotām vietām(cilveki gandrīz nav sastopami) var ļauties peldēm un saules vannām pa pliko, ko arī izbaudīju..tas bija burvīgi!
Un bērni vismaz līdz skolas vecumam pilnīgi dabiski uztver kailu ķermeni, ja nav iepriekš kaunināti.

Jut i. 22 августа 2012 12:40

Tas jau sàk saukties savàdàk,ja vini sau£ojas stàvus un visur,kur iegribàs-
EKshibicionisms(tieksme izràdiit savus intiimos orgànus)!

Удалённый пользователь 22 августа 2012 12:05

...man jau šķiet, ka viņiem pilnīgi pietiktu ar vienu pludmali....ja ņem vērā, ka mūsu nemaz nav tik daudz

Авторизация

Войти