1Понравилосьvienkārši E. Её блог (548)

Esi kā bērns un izbaudi prieka mirkļus!

18 октября 2012 09:05

    Veidojiet ikvienu dienu uz patīkamu domu pamata!
    Neskumstiet par sīkām neveiksmēm, kas, jūsuprāt, var Jūs kavēt. Cik bieži vien vajadzīgs, atgādiniet sev, ka Jūs ikvienu sapni varat sasniegt, ja savas domas vēršat augšup, uz debesīm. Jūs spējat pat lidot, ja nolemsiet, ka to vēlaties!
    Nekad vairs iepriekš nedomājiet, ka cietīsiet neveiksmi!
    Lai visā dzīves ceļā Jūs pavada ticība brīnumam! Smaidiet!  

Kopš seniem laikiem gudri vīri mācījuši, ka mūsu panākumu vai neveiksmju pamatā ir domāšana un attieksme - tas, kā mēs paši vērtējam savas iespējas, drosmi un varēšanu.
Džeimss Alens teicis, ka labas domas nes labus augļus, bet sliktas domas - sliktus.
Viedais senlaiku romietis Marks Aurēlijs rakstīja: "Mūsu dzīve ir tāda, kādu mēs paši ar savām domām veidojam."
Buda to izteicies vēl spēcīgāk: "Viss, kas mēs esam, radies no tā, ko esam domājuši. Prāts nosaka visu. Ko mēs domājam, par to arī kļūstam."
Lai kā mēs šo sakarību nosauktu, ir skaidrs, ka pozitīvas ievirzes domas ir radošas, negatīvas ievirzes domas - traucējošas un graujošas.
Ja ticat, ka šie gudrie vīri sacījuši patiesību, jums jāsaprot: zemu vērtēdams sevi un savas dotības, Jūs sevi nolemjat neveiksmei. Ja citu priekšā noniecināsiet savas spējas, izcelsmi vai zināšanas, arī citiem par Jums veidosies tāds pats spriedums un Jūs gaidīs nožēlojama nākotne, kādu nebūt neesat pelnījis. Diezgan! Vairs nekā negatīva - ne domās, ne darbībā!

Noticiet! Jūs vienkārši neapzināties, ko spējat. Ja Jūs sēžat tur, sevi žēlodami... Jūs atgādināt pīļtēviņu, kas dzīvo lauku pagalmā. Jums abiem ir kāda ēnas puse, kas jūs apvieno. Ne Jūs, ne pīļtēviņš neapzināties savas spējas, savu pašvērtību. Viņš nezina, ka spēj lidot, lai mainītu savu dzīvi, tāpat kā Jūs!

(kopēts)

Ключевые слова: dzīve38593

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (1)

Vineta K. 18 октября 2012 11:29

Nu tu gan drusku parspile.Vel nav piedzimis tads cilveks kurs macetu lidot.Bet parejam piekritu,galvenais ir veleties,un viss notiksies.

Авторизация

Войти