2ПонравилосьInta D. Её блог (108)

Vēlreiz par ķīmiskajām trasēm...

13 мая 2013 11:28

Latvijā, tāpat kā visā pasaulē laika apstākļus kontrolē un vada saujiņa korumpētu starpvalstu politiķu - ISS. Latvijā, ja būsiet uzmanīgi pavērojuši, debesis tiek regulāri "sašvīkātas" - aiz lidmašīnām debesīs paliekošas "astes", jeb chemtrails / ģeo-inženierija , izsmidzina toksiskas vielas, vīrusus un baktērijas. tagad jau droši var apgalvot, ka tā ir realitāte, jo daudzās valstīs cilvēki veic augsnes, ūdens, gaisa un asins analīzes, kas apstiprina ārkārtīgi kaitīgo ietekmi uz visu dzīvo uz planētas. Latvijā šī informācija tiek visiem iespējamiem līdzekļiem slēpta, maskēta zem dezinformācijas - valsts noslēpumi - jo te tiek skartas pasaules un vietējo farmakologu, politiķu u.c. - personīgās savtīgās intereses. Turpinot ticēt politiķu dezinformācijai - mēs piesedzam noziedzīgos darījumus un genocīda pielietošanu pret cilvēkiem un apkārtējo vidi.
Lai veiktu šādus pētījumus ir nepieciešama ļoti dārga un specifiska aparatūra - gāzu hromatogrāfs ar masspektrometru un organisko savienojumu bibliotēku, iekārtas piesārņojuma koncentrēšanai un, iespējams, ICP iekārtas. Gāzu hromatogrāfs ar masspektrometru ir vides kontroles laboratorijā un arī veterinārajā dienestā, bet, iespējams, tās nav tik jūtīgas, lai varētu izmantot šādiem pētījumiem, it īpaši, ja nav zināms, kādas indes "jāķer". Visticamāk Latvijā vispār nav šiem pētījumiem piemērotas iekārtas, ne jau velti sarežģītus laboratorijas izmeklējumus Latvija sūta uz ārzemju laboratorijām.
19. Atklāti par patiesību - Kas ir Ķīmiskās trases:


Pilots pieprasa dipečeram par to, ka viņi šausmās sēz kabīnē, kas tās par lidmašīnām, ar vienu no tām tikko gandrīz sadūrās.
Filmēšana notiek no kompānijas Fedex kravas lidmašīnas. Runā par to, ka nevienas no šīm lidmašīnām nav redzamas nedz uz radariem, ne reisu sarakstos, kas dabiski ir katram pasažieru un kravu pilotam.


http://www.youtube.com/watch?v=HF7lVPpTqGs&feature=youtu.be














Ключевые слова: veselība7049, attiecības38696, cilvēki682, politika3025, bērni71

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (9)

Inta D. 14 мая 2013 12:24

Lai veiktu šādus pētījumus ir nepieciešama ļoti dārga un specifiska aparatūra, kādas manā rīcībā nav (gāzu hromatogrāfs ar masspektrometru un organisko savienojumu bibliotēku, iekārtas piesārņojuma koncentrēšanai un, iespējams, ICP iekārtas). Es zinu ka gāzu hromatogrāfs ar masspektrometru ir vides kontroles laboratorijā un arī veterinārajā dienestā, bet, iespējams, tās nav tik jūtīgas, lai varētu izmantot šādiem pētījumiem, it īpaši, ja nav zināms, kādas indes "jāķer". Visticamāk Latvijā vispār nav šiem pētījumiem piemērotas iekārtas, ne jau velti sarežģītus laboratorijas izmeklējumus Latvija sūta uz ārzemju laboratorijām. Ideāla vieta, lai kaut ko izsmidzinātu, utilizētu savus atkritumus.

Удалённый пользователь 14 мая 2013 10:49

Vienmēr, visu šito skatoties, man nāk prātā doma, nez, ko domā paši piloti to indi kaisīdami? Nozombēti uz peļņu? Bet tas tā notiek, krustu šķērsu lidinas, netā informācijas daudz. Vēl doma- tas speciāli, iznīcināšanai darīts vai tikai atbrīvošanās no ķīmiskiem atkritumiem, nedomājot par sekām??

inese i. 13 мая 2013 23:02

pie lidostas Rīga dara vienkārši - izgāž govju mēslus un visa ķīmija no lidmašīnām mūk prom...tūristi it kā ne...tad jau saprotams, kāpēc viņi apčurā mūsu Trīs zvaigznes...vajadzētu tā saudzīgi viņiem paskaidrot, ka mēs kartupeļus uz pieminekļiem neaudzējam, bet gan notiek specifiski pasākumi pret ķimizāciju...un ja grib čurāt, lai iet uz pļavu pie govīm

Vineta K. 13 мая 2013 16:49

Tas ir sikums salidzinot ar to,ka tagad ir iespeja laiku mainit,vai,nu,uz vienu pusi,vai uz otru..........................

Vasilijs P. 13 мая 2013 16:03

Esmu tam loti par dumju-pat labi skaitit nemaku...

Leonora t. 13 мая 2013 14:34

Domājiet,ja skaļi par to sāksim runat,tad kaut kas mainīsies?Es šaubos.

jautrite b. 13 мая 2013 14:08

nesaprotu,ja tas tiešām tā-kā tie,kas šo lietu izveidojuši un dara-kā viņi no tās kaitīgās ķīmijas u.c.paglābjas

Andris L. 13 мая 2013 13:44


   Vajadzētu salīdzināt - kāds ir šo izsmidzināto aerosolu sastāvs un kādu ietekmi tas atstāj uz vidi, cilvēku veselību (būtu ļoti vērtīgi uzzināt nekorumpēta speciālista viedokli).

Andris L. 13 мая 2013 12:34

  
  Interesanti - kurās vietās Latvijā visvairāk "ķimizē"?

Авторизация

Войти