1Понравилосьkristaps P. Его блог (89)

Ko tava iemīļotākā seksa poza stāsta par tevi...

25 августа 2013 21:31

Ikviens savā dzīvē (vai varbūt pat vienā naktī) izmēģina daudz un dažādas seksa pozas un ar laiku noteikti kāda no tām kļūst par iecienītāko. Iespējams, pat nepzināti. Un tajā visā kaut kas slēpjas – iecienītākā poza šo un to var pateikt par tevi pašu!

Misionāru

Tu esi uzmanīga un piesardzīga, parasti septiņas reizes mēri un tikai tad griez. Tu esi uzticīga, tāpēc tev ir monogāmas attiecības, ko tu ļoti augstu vērtē. Visticamāk, tev ir arī stabils darbs, turklāt tāds, kas tev patīk, nevis tu tur atrodies tikai peļņas nolūkos. Tev nav vajadzīgas mīlas rotaļas dažādās variācijās, tev patīk, ka vari ieskatīties acīs savam partnerim un pateikt, cik ļoti tu viņu mīli, un nekautrējies to darīt arī seksa laikā. Tas nekad nav bezgaumīgi!

Sunīšu stils

Nav brīnums, ja tev ir teovējums, par kuru zina vien trīs cilvēki, un viens no viņiem ir tas, ar ko tu guli. Sabiedriskajā dzīvē tu vēlies, lai cilvēki redz tevi daudz atvērtāku, azartiskāku un pompozāku, taču patiesībā tu esi pavisam citāda. Cik izaicinoša tu esi publiskos pasākumos, tik pretēji maiga un uzticīga partnerattiecībās. Reizēm tev patīk izlādēties sporta zālē un/vai klausoties smago mūziku un, protams, neiztikt bez asiem ēdieniem. Tev nesagādā problēmas nolikties četrrāpus vīrieša priekšā, jo tu taču apzinies, cik formīgs un seksīgs ir tavs dibens un to, cik labi jūties šādi.

Sieviete augšā

Tu pilnīgi noteikti zini, ko gribi no dzīves un tiecies pēc tā, īpaši tu spēj novērtēt jaunas augstpapēžu kurpes, sapņu darbu, kurš tev ir, vai pēc kura alksti un orgasmu. Īstu, netēlotu un lielisku! Tu jūties pārliecināta par sevi (gandrīz vienmēr), un zini, ko darīt, lai padarītu vīriešus trakus tevis dēļ. Taču, ja esi uzsākusi attiecības, koķetēšana ar citiem tev nenozīmē neko vairāk, kā vien pašapliecināšanos. Kura gan nevēlas, ka viņai atkārto, cik viņa ir skaista?

Karotītes (sieviete uz sāniem, vīrietis tāpat no auzmugures)

Tu esi ļoti jūtīga un emocionāla, dažubrīd pat pārāk. Tu esi gatava atdot visu par to, ko mīli, vienalga, vai tas būtu tavs mīļotais vīrietis vai iecienītākais ēdiens. Tu esi ļoti nosvērta un mierīga un alksti pēc maiguma un mīlestības, šķietami, par daudz tā būt nevar. Lai gan karotītes stilā tu izjūti lieliskas sajūtas, tomēr patiesība ir tāda, ka nejūties pārliecināta par sevi tik ļoti, lai paskatītos partnerim acīs seksa laikā.

Jātniece – reverss

Iespējams, agrā jaunībā tu lavījies laukā no mājām, lai dotos uz tusiņiem, satiktos ar puišiem un būtu īsta ballīšu meitene, popularitāte skolā. Un lepojies ar to, ka netiki pieķerta un gan skolotāji, gan vecāki tevi uzskatīja par pieklājīgu, biklu paraugmeiteni. Šobrīd mainījies ir vien tas, ka nelavies no mājām laukā slepus. Tev ir aktīva sabiedriskā dzīve, daudz draugu un visnotaļ interesanta ikdiena. Tu cīnies par to, kam tici. Nereti, lai uzbudinātos, tev patīk paskatīties porno filmas. Arī vienatnē.

Kājas aiz galvas

Tas ir lieliski – tu esi lokana, turklāt, lielākā daļa sieviešu tā nespēj, kur nu vēl, lai tā būtu viņu iemīļotākā seksa poza. Tu vienmēr meklē iespējas iepazīt jaunus cilvēkus, būt lietas kursā par savu draugu un radu dzīvēm. Tu mēģini ēst veselīgi, kaut gan ne vienmēr tas izdodas, tāpēc reizēm sodi sevi par to. Seksa laikā tev patīk pateikt dažādas lietas, lai partneris domātu, ka esi ekstāzē. Lai arī esi atklāta un nekautrējies no sava kailuma, grupveida sekss nav domāts tev.

Stāvot kājās

Tevī mīt īsts sacensību gars. Ja laiku pa laikam (jebkādā sfērā) neesi iesaistījusies sacensībās ar noteikumu – kurš pirmais... jūti, ka kaut kas pietrūkst. Sekss nav izņēmums. Tev patīk izmēģināt, ļauties. Tu alksti (vai esi jau atradusi) partnera, kurš ir ne vien skaists, bet arī lielisks gultā. Viņš ir gatavs kopā ar tevi eksperimentēt un variēt pozu daudzveidībā. Jūs abus nevar apturēt nekas. Tu esi pārliecināta par sevi un ne velti – tu esi lieliska!

Kura ir tava mīļākā poza?

Ключевые слова: sex - atpūta pie dabas9

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (4)

Удалённый пользователь 26 августа 2013 11:05

ne pozas ir mīļākās, bet Mēs tajās....

Удалённый пользователь 25 августа 2013 22:32

...tas nozime Liga ...ka neesi vel visu pameginajusi...ta nevar but...ka neatradisi...savu milako pozu...

Līga S. 25 августа 2013 22:28

Un ko tad,ja tādas mīļākās pozas nav?

savsem k. 25 августа 2013 22:14

Un kādā pozā tev pašam patīk pozēt ?

Авторизация

Войти