pagatavo indiešu Jalebi ..... mmm gardi

13 сентября 2013 09:03

 



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pWh12i0aHP8

 

varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:

Mīklai vajag :

glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai  kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;

tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā  vai kraukšķigā smukā  ziediņā!

Sīrupa pagatavošanai:  - 1 glaze ūdes un rožūdesns  ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU   aromatu,  vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA  VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.

tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz  panaas   uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils,  kad rinķītios  paliek zeltains, to  iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai  sieta,  lai notek liekais sīrups ....Jalebi  GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...

PAMĒĢIINĀJU-  BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....

Ключевые слова: jalebi0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (18)

Ineta L. 12 октября 2013 13:09

smalki, sķiet ķimerīgi ar šampinjoniem, bet laikam tomēr nemaz tā nav
Pie  tiem jalebabi gan neķertos, šķiet pārāk smalks rokdarbs. Ja nu kadai druškai asistēt, tad jā.

miillSniegpulksteniite (. 12 октября 2013 12:21

šampinjoni - poļu gaumē garšīģi-

ņem palielākus šampinjonus, izdobj kājiņu, tad sajuc pildījumu no maltas gaļas un iepilda izdobtajā šampinjona laiviņā, šāmpinjona kājiņas samalcina, un kopā ar sasmalcinātiem riekstiem pēc patikas un tomāta viduci izstrīķētu (pļuriņu)sajauc kopāun pārlej visu masu pildītiem šampinjoniem ,kuri tiek salikti uz padziļākas pannas cepšanai cepeškrāsnī...
uz beigām , kad gaļa cepjot maina krāsu pārber ar sieru un drusku sasmacinātiem riekstiem un cep līdz iebrūninas un siers pakusis...Gardi gan karsti, gn auksti....

Vasilijs P. 12 октября 2013 12:10

Shampinjoni ar olam-cepti lielos gabalos-ari loti garsigi

miillSniegpulksteniite (. 12 октября 2013 12:08

garšīgi...pamurgo pati ar...izmēģināt - nav nomirt:"))

Ineta L. 12 октября 2013 12:02

Ka ev ar to Jalebabi? Biji uzmargojusi?

miillSniegpulksteniite (. 15 сентября 2013 12:31

 



laba filma Sunday lomā:)

Удалённый пользователь 13 сентября 2013 20:29

te ir jutams pilnigs miers

Удалённый пользователь 13 сентября 2013 20:28

zini kapec neviens tevi nenoverte seit....jo tev viss ir labi...un buss................malacis ta turet

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 10:29

indiešiem, JA PAPēTA VIņU RECEPTES, izrādas ir daudz gardumu , kurus var ātri pagatavot...UN  IR ĻOTI GARŠĪGI...

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 10:27

varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:

Mīklai vajag :

glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai  kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;

tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā  vai kraukšķigā smukā  ziediņā!

Sīrupa pagatavošanai:  - 1 glaze ūdes un rožūdesns  ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU   aromatu,  vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA  VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.

tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz  panaas   uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils,  kad rinķītios  paliek zeltains, to  iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai  sieta,  lai notek liekais sīrups ....Jalebi  GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...

PAMĒĢIINĀJU-  BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 09:54

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 09:33

Sandris X. 13 сентября 2013 09:14

Nosaukums gan neizsauc apetīti..

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 09:09

nu ja ..:))

miillSniegpulksteniite (. 13 сентября 2013 09:08

Удалённый пользователь 13 сентября 2013 09:07

kapē pašai jāgatavo? Ideālāk , ja to uzmeistarotu Sudanshu Pandey..(vai kā tur pareizi bija)...manā acu priekšā manas pašas ķēķa telpā

Авторизация

Войти