3ПонравилосьValdis B. Его блог (20)

Tavs kulināra ceļš

9 октября 2015 05:07

  Pirmais,kuru atceros,bija komiķis Genādijs Hazanovs no ,,kulinārijas tehnikuma".
Pēc tam jau nāca M.Rītiņš,M.Sirmais,E.Zariņš un R.Meloni.
  Un kā AMIGOS-a tautai veicās tajā grūtajā kulinārijas jomā?
   Man tas bums sākās 10-12 gadu vecumā,kad pa dienu viens pats mājās dzīvodams,gribēju mammai par pārsteigumu sagatavot vakariņas pēc pavārgrāmatas.
   Nu...Gadijās jau visādi. Reizēm jau sanāca baigākā šaize,kad saputroju proporcijas.
Toties rukši aizgaldā auga,,griezdamies".
un tagad šajā jomā nav nekādu problēmu.
JAUKU UN GARŠĪGU ŠODIENIŅU!

Ключевые слова: ēst gatavošanas prasme0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (12)

Kurzemniece E. 10 октября 2015 18:55

kartupeļu izvārīt proti? ......un uzcept olu?

Удалённый пользователь 9 октября 2015 20:26

...oij, cik glīta vārdu apmaiņa...../piesedz bizi/

Valdis B. 9 октября 2015 18:19

   desantniek Vitjok!
Panāc priekšā un tad noskaidrosim kuru tēvs dzemdējis a kuru mamma.

Удалённый пользователь 9 октября 2015 13:57

gatavo pēc mīļotā Vēlmes...kas tam garšo-nevis pēc Rītiņa Sirmā receptēm...jā! tie ir pavāri ar vārdu..bet kāds grib vienkārši un labi paēst-pēc zemnieku modes...sātīgi..jo daudz kalorijas iztērējis darbā...tagad laukos mēslu vešanas laiks-der speķis kūpināts kadiķos...sīpols...maize- rupja maluma un šnabis!...tās ir tik smalki niansētas lietas...ko Melones..ne Zariņi-neizpratīs...ar saviem pasniegšanas šedevriem!

Удалённый пользователь 9 октября 2015 13:40

Vasja arī man vienmēr sagatavoja kaut ko...gaidīdams...es nezinu...vai pirms pasniedza...pats pagaršoja.
savējiem tu vari pasniegt da jebko no sava dārza-no tv ziņām un ziņu portāliem-viss no neta nokačātais-bet-esi atbildīgs...ko kacā!...vispirms vismaz izlasi!///veido kulināriju ar izlasi-īpašiem viesiem...jo ne visiem der lopu kartupeļi!

desantnieks V. 9 октября 2015 12:29

Tēva nav bijis, tikai mamma?
Par vīrieti tā arī neesi izaudzis

Valdis B. 9 октября 2015 11:24

Nu pirtiņā žāvētās desas,gaļa un ruletes  bija ikdieniška parādība.Katru sestdienu cepām maizi.
  Gribējās kaut kādu našķi pašam sameistarot,tāpēc mamma bieži brīnijās,kāpēc klukstes ,,pārstājušas" dēt un peles miltus un cukuru ar lielajām karotēm sākušas ēst.

Удалённый пользователь 9 октября 2015 11:04

Nu...kaut kā tā

Удалённый пользователь 9 октября 2015 09:41

Bērnībā no kartupeļu mizošanas mājās neizmukt, tas gan. Bet citu tā neuzspieda, ja bij interese, skatījos, klausījos. Mamma teica-eh, ko tur, gan pa dzīvi vēl tā ēst taisīšana un domāšana, ko šovakar citādāku vakariņās, gan apnikšot!
Bet no nosauktajiem...kas ta nu Zariņš par pavāru! Varbūt vadot raidījumus, kautko samācījies gan. Sirmais gāž par daudz olīveļļu, paskaties, ko taisa, viena eļļa...Mārtiņš Rītiņš patīk, ja.

rolis r. 9 октября 2015 07:42

ja esi tā nomaskējies tad,... laikam kāds ēdājs vēl spējīgs atriebties...

Ineta L. 9 октября 2015 07:25

Tas nav tas, kas mani aizrautu, bet badā nenomiršu un viesiem atradīsies ko uzkost...bērnībā visgaršīgākais bija rupjmaizes kancītis (ķieģelīša)ar tikko slauktu pienu(ar putiņām). Tētis iemācīja tīrīt kartupeļus, no tā brīža man katru vakaru bija jāsamizo vakariņām, mamma nopirka vafeļpannu, bija visām mūsu un draugu jubilejām jācep vafeles, to saldo smaržu vēl ilgi atcerējos

Marite S. 9 октября 2015 05:38

Nu tad padalies  ar kādu savu sedevru...atri  lēti  un garsīgi  pagatavojamu

Авторизация

Войти