3ПонравилосьVideo V. Её блог (238)

Pufīgi olu baltumi ar šokolādes mērci

20 января 2016 08:42

Pufīgi olu baltumi ar šokolādes mērci video recepte.



Mandeles pārlej ar verdošu ūdeni patur 2-3 minūtes tad zem auksta ūdens,un ... pilna recepte šeit: http://www.videovirtuve.lv/video-receptes/saldie/pufigi-olu-baltumi-ar-sokolades-merci.html

Ключевые слова: kulinārija86, receptes929

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (11)

Удалённый пользователь 20 января 2016 20:43

zannina...superigi...           

Удалённый пользователь 20 января 2016 14:25

      Neko ,Jūs nezināt.... ,Cik Līnis ir garšīgs,izsautējot krējumā... ,cik garšīgi ir kartupeļi čuguna katli''nā,nu labi var kaut stikla.... ,bet, tur jāpieliek ,kaut kas klāt... ,bet man atkal radās stulbs jautājums... ....kā izgatavo stiklu... ,kas ir priekš tam nepieciešams... ,es tik daudz Jums ,pasaku izstāstītu....bet mani gaida,lidmašīna,kas gribēja nosēsties manā pagalmā,bet aizlidoja nepiezemējoties,bet vienalga smaidu...

Удалённый пользователь 20 января 2016 13:57

recepte... dīķmalā atrušināt sniegu...atklājot kailu ledu-uzlej tam verdošu ūdeni---paskaties liksies lapas tur dzīvas...jo patiesi ir dzīvas...un sabildē...bet-zem ledus tās...un stikls tik trausls...ka baidīsies kāju tur spert!...viss tik caurskatāms...

Valija Y. 20 января 2016 13:40

Sandi mēģini uzlikt uz mēlītes-- garšu kārpiņas iedarbosies...

Sandris X. 20 января 2016 13:31

Porcijas varētu būt lielākas !  

Sandris X. 20 января 2016 13:28

Izskatās garšīgi !    

Valija Y. 20 января 2016 13:27

Pāldies --- vis tik un tā ņāmmīgs...un sufle un mandeļu riekstiņi un šokolāde...

Video V. 20 января 2016 13:14

recepte bija rakstīts  mērce bet es domāju, ka drīzāk glazūra un var izmantot ari kūkam

Valija Y. 20 января 2016 13:03

Glazūra vai mērce...???lielais jautājums.

Удалённый пользователь 20 января 2016 11:03

Te es vairs neju province ..

Удалённый пользователь 20 января 2016 10:44

     Ā....bet vari pateikt man,kā izkult no olām kaut ko saldu,kas jādara... ,kas no kā,jātšķiir.... ,es Tev tādus kulinārijumus brīnumus pastāstītu....

Авторизация

Войти