3ПонравилосьVideo V. Её блог (238)

Ābolkūka ar kanēli

16 ноября 2016 11:27


Ābolkūka ar kanēli. Receptes. Ļoti garšīgi! Miltus izsijā pievieno sakapātu vai sarīvētu margarīnu ,sāli ... http://www.videovirtuve.lv/miltu-izstradajumi/abolkuka-ar-kaneli.html

Ключевые слова: receptes929

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (11)

Удалённый пользователь 17 ноября 2016 17:32

Necepies, anne vasja junior! (vajag tak izdomāt!)

Удалённый пользователь 17 ноября 2016 15:22

par litas trollēna komentiem nudien nav jācepas...tā ir saziedējusi /sapelējusi/ maize...
bet gotiņa raibaļa vai brūnīte nudien ir labs pārstrādes kombināts pļavai...ja sieram pievienoju ķimenes, kuras gotiņa neēd...atstājot arī man kaut ko variācijām...tā ir lieliska sadarbība jāņu sieram!
šoreiz par āboliem...arī tie ir gatavi...kad no ābeles nokrīt zemē kā dievmaizīte.
bet uzpūstās ģimenes mani neuzrunā...un kāpēc gan tā...jo-es tās vienkārši nesajūtu...

Sandris X. 17 ноября 2016 12:35

Mūsu mājās tādas iet uz urā !    

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 22:03

Domāju, ka Žanīna ir atbildējusi pienācīgi robim personīgi. Jo kur tad izpaliek sajūsmas komentāri?

savsem k. 16 ноября 2016 21:25

Vai kūku kari ir sākušies ?  

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 20:19

Pareiz, Frēzij, biki plānākā veidā, ko ar teicu.

Frēzija v. 16 ноября 2016 20:03

Iecienīta ābolkūkas recepte ne pirmo gadu, tikai cepties lieku plātsmaizes pannā, man ļoti garšo, tikai plānākā veidā. Virsiņu sadurstu ar dakšiņu, super zeltaina un garda  

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 18:23

Kāda var vispār nepūlēties, neko necept, sist pie krūtīm- es, es, es, es tā, es šādi...jūs, ja nedarat kā es, tad duriki. Anne, sit pie krūtīm, pastāsti, kas par personību esi, ko paveikusi, ja uzskati, ka visi citi dara nepareizi.

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 18:17

Šitā tiešām laba recepte, visiem garšo, man tik liekas, ka zemāku formu, lai tās zaptes mazāk, vairāk sabalansē ar mīklu.

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 14:56

ābolus piegraužu kā piedevas...svaigus...es netaisos tik daudz pūlēties un izrādīt visas plīts īpašības... vai obligāti viss svaigais ir jāsacep?

Удалённый пользователь 16 ноября 2016 14:54

kanēli bieži uzkaisu baltmaizei, kuru pārklāju ar krējumu...mazliet pastāv un kūka gatava!

Авторизация

Войти