Pikantā sarkanā mērce. Receptes. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem. Nomizotus dārzeņus sagriež, apcep taukos. Pannā ....
Ключевые слова: receptes929
Vasilijs P. 12 февраля 2017 18:10Un lai abas minētās personas ar DP dodas uz PRISMA,un to pabeidz līdz galam
Удалённый пользователь
11 февраля 2017 15:07un meklēt smalko ieganstu-sagaršot kaut ko kā nav..tajās visās afērijās...piedod!
es neizlikšos un teikšu..tomāti nav latvijas augļi..tie kas aug siltumnīcās zem plēvēm pasargāti no lietus...no temperatūras svārstībām...tik vāri....nav no zemes šīs!...tie piederas aitu šašlikam...kalnu altajā...latvijā tos gatavo no vistu stilbiem...cūkām...un tur der-majonēze.
Удалённый пользователь
11 февраля 2017 15:01jā...dari tā kā tev garšo....man vienalga..man garšo ar sinepēm....galerts.
nekad!!! neesmu gatavojusi pēc citu receptēm-nekad!
un pat izmēģināt nekad---jo vienmēr esmu vīlusies...tajās nav nekā...ko atpazīstu tuvu!