2ПонравилосьReāls Ķ. Его блог (2)

МУЖИК НЕ ДОЛЖЕН

5 февраля 2018 08:48

Ключевые слова: attiecības - nopietnas14

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (9)

Ingrida X. 9 февраля 2018 19:06

Nezinu, kam tieši savu pierakstījumu adresēji, Карлик, būtībā- jau vienalga  
Man ir vaļasprieks- es pavasaros/vasarās/atvasarās, staigājoties pa savu, akmeņaino, Vidzemes jūrmalas pludmali, mēdzu pacelt akmentiņus- mani ieinteresējošus... un tad, kad mājās tie apmazgāti un apsusuši, tad ielieku īpaši šim nolūkam paredzētajās smukburciņās; bet tad, kad to sakrājies pārlieku daudz, tad izdaru sava veida invertizāciju, un daļu vnk- nolikvidēju: bija, un vairs- nav!!    Tik vienkārši viss  

Coroni c. 6 февраля 2018 23:21

Tu vēl māmiņu klubā iestājies “мужик»

Ingrida X. 6 февраля 2018 18:21

.... nezinu, nesaprotu- aiz ko Tev tādi spriedumi/secinājumi?? ..
Zinu, ka tikpat daudz, kā pašlabumu meklējošu sieviešu, tikpat daudz ir arī- vīriešu. Katra paša ziņā: saprast: kas ir kas?!

     Paldies tiem Vīriešiem, kas šķērsojuši manu ceļu!!    Tiem- patiešām Vīriešiem. Kurus cienu jau, pirmkārt. Par tālako- lai nu paliek ;)

Reāls Ķ. 6 февраля 2018 15:01

Guna, arii bez interneta pietiek, man pieredze ir gana liela, lai saprastu ka lielaakaa dala ir shkuras... vnk lupatas kas neuzko nav spejigas ka tikai paraziteet.
Un runajot par ticeshanu ko raksta, sievietes tai nepaarspeet, vinas tak tic visam taam mulkiibaam kaa piemeram horoskopi... cik man nav jautajushas kas pec horoskopa...

Guna a. 6 февраля 2018 13:26

Bloga autoram :-)
Ticēt visam , ko raksta netā , ir tas pats , kā noticēt - aiz sētas atrodas tas -> ar trim krievu burtiem uz sētas rakstītais !  

Reāls Ķ. 5 февраля 2018 21:19

Gunta - te domaats par nepareizu audzinashanu... principaa musdienaas viss ved uz to ka katrs segu velk uz savu pusi, tas viss ir loti beediigi, bet fakts... kaadreiz sava naivuma deel, loti daudz zaudeeju... tas netikai materiaalais, kas principaa prieksh maniim fufelis (vieniigais, zheel ka nauda aizgaaja, ka izraadas uz shkuraam, butu labaak noziedojis labdariibai, ja zinaatu ka taa), bet arii laiks, kuru vairs nekaadi neatgriezt un protams nervi...

Juule - neiet run par slinkoshanu, tu vnk papeeti, ko internetaa raksta un runaa sievietes par virieshiem, tagad pat liek pamaaciibas, kaa atpaziit stulbu viirieti, ar stulbu domaats, naivu, kas ticees, miilees un atdos visu... nu un kaa izkrapt iipashumus, pamest un mekleet naakamo upuri.

Gunta L. 5 февраля 2018 19:17

Daudz esmu domaajusi,netieku gudra,viirieti tachu arii audzina sieviete.

Удалённый пользователь 5 февраля 2018 15:32

Vīrietim vajadzētu gulēt ērtā zvilnī.. ar pulti vienā un čipšu paku otrā rokā..   ,bet nevajadzētu visu pārējo?

Vasilijs P. 5 февраля 2018 13:19

Galvenais,lai klients xxxxx dovoļen

Авторизация

Войти