Ta,pagraba nav.Bet veikalos ir vis.-tikai ar finansiem,ta,ir ka ir............
Viss notiek..ogas tiek lasītas, ievārījums arī vārīts tiek..Ķiršu daudz šogad..Lai neķibinātos ar kauliņu izņemšanu izdomāju tādu paņēmienu. Salieku katla ķiršus, pieleju bišku ūdeni un vāru līdz paliek mīksti, tad caur duršlaku izbēržu cik nu var un pēc tam izspežu ar rokām caur marli. Paliek sula ar biezumiem. Pievienoju ievārījumu cukuru un vāru 10 -15 minūtes. Pēc tam burciņās saleju un vāku virsū. Sanāk kaut kas līdzīgs džemam. Citiem ir iebildumi pret to ievārījuma cukuru..bet man patīk. Ātri, nav pie plīts tik ilgi jāstāv, mazāk cukura vajag- nav tik salds, taupa gan gāzi, vai elektrību, līdz ar to maciņu!! Taču katram savs!.
kam man krājumi , ja varu visu nopirkt
Nav pagraba
Tev tur nav?Kubas skorpijons starp mellenēm?
Vai neesi aizliegtus kukaiņus sabāzusi!
Tad būs ar augstu amatpersonu apmeklējumi!
Ir jau kazenes arī gatavas
Ķirši - mani favorīti forever !
Bez krājumiņiem - nekādīgi !
Pagraba plauktos blakus vēl neiztukšotajām pagājušā gada burciņām - jaunas nāk klāt ! Zemeņu , meža zemenīšu , ķiršu zaptes burciņas - jauno konservēšanas sezonu atklāj ...
Saldētavā - blenderētas zemenes un melnās upenes ar cukuru. Konservētas sēnes sarkanās bietes un gurķi, nu un ja paveiksies arī dzērvenes.
Piemirsās, asā mērce ( aliči + ķiploki + sāls + cukurs ) piedeva visam !
Nu ko jūs,būs viegla ziema,
nu tā !
Hmm... Benitai nav velmes, vai vajadzības kko uzčubināt?
Nekas.Kaut ir arī pagrabs.