8ПонравилосьLilija L. Её блог (38)

Nosaukumam ir nozīme!

6 декабря 2019 15:23

Pasta carbonara, Lazanja, Paelja.. Ehh, kas par ēdienu nosaukumiem, ko?!   liekas, nezin kāds smalkums, bet īstenībā makaroni dažādās interpretāciju izpildījumos.  

 


Vienā  Rīgas restorānā pasūtīju pastu carbonara..biju drusku vīlusies - nekas sevišķs mājās kas līdzīgs tiek gatavots, pat garšīgāk sanāk, bet rē -piešķir ēdienam nosaukumu un var uzskatīt par gastronomijas šedevru   

Agrāk bija makaroni ''po flotski''..tagad visam šim ēdienam pa virsu sieru un ir vauu     

Ключевые слова: ēdieni9

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (38)

inesis d. 6 марта 2020 21:39

Paņem paciņu pelmeñus un izcep sviestā apcepot visas puses, tad uz pannas uzlej 100 gr. Alus un ļauj ūdenim izgarot.    Supper.Nosaukumam nav nozìmes. Pelmeñi paliek pelmeņi, bet garša mmmmm

Vasilijs P. 16 декабря 2019 20:39

Ja!Jā!Bērziņš galviņu iztirgotu Ķīnai.

Gunta L. 16 декабря 2019 19:39

Kaut kur dzirdeeju,ka galvenais ir slaapes....

Vasilijs P. 14 декабря 2019 13:21

Jo nav vienlīdzības līgā,ASV sieviešu izlase,un kā ārzemnieki dzīvo,kuri pat intreses nav pārstāvētas.Klāt pie asins desas.

Liga M. 14 декабря 2019 07:45

Jā,itāļi ir unikāla tauta,netikai makaronu ēdāji,bet arī skaistu to nosaukumu radītāji,to arī ir jāmāk,vot tā

Vasilijs P. 13 декабря 2019 17:25

Makrons negrib skolotājas!

Vasilijs P. 13 декабря 2019 17:22

Jo Vācija viens bojāgājušais,un pat bērni ievainoti-gāzes sprādziens!

Vasilijs P. 13 декабря 2019 17:20

Latvijas izsniegtās autovadītaju apliecības nav derīgas pat daudzās Arābu Valstīs!

Vasilijs P. 13 декабря 2019 17:13

Barona kunga krusstēvs(CIP).

Удалённый пользователь 13 декабря 2019 16:02

Lilija L. 11 декабря 2019 08:47

Paldies, mīļie draugi, par komentāriem un īkšķīšiem!   
Nesanāca padiskutēt ar jums vairāk, jo visādi darbiņi -mazi un lielāki gada beigās.
Vasīlijs - visaktīvākais no visiem, pacēla bloga reitingu Paldiesiņ! Tikai ja pa tēmu runātu, tad būtu vispār super labi!   
Frēzij,   katrai medaļai ir divas  puses, tādā ziņā, ka jā-mums nav svarīgi ēdienu nosaukums, bet to garša, bet velns parāvis- tak uzķeramies uz tām visām ''carbonārām'' (es par sevi).. Un restorānu tīkli izmanto šo paņēmienu klientu pievilināšanai! Menedžmentam ir jābūt,it īpaši ja konkurence ir liela un tirgus mazs samērā.
Benīta Absolūti tev piekrītu, ka tie ēdieni ir noteikti vairāk baudāmi izcelsmes valstī!   
Max,   strawberry cake ir noteikti super garda!    Tikai tās strawberry-zemenes svaigās būtu šobrīd vairāk kārojamas..ehhh..jāgaida vasariņ!
  
Ansīti! Saldējums arī ziemā šad un tad ir ok     
Guna,   Paldies par klipu un komentāriem!
Lai visiem šodien ir jauka diena!

Skabargu A. 9 декабря 2019 00:21

Mans ir stagnāts   baigais   kuram, nosaukums, ir baigā vērtība  
jo 100 reiz pārbaudīta  tikusi  

Frēzija v. 8 декабря 2019 22:19

  Nosaukumam nav absolūti nekādas nozīmes, brenda birku var piekarināt jebkam  
   ... nozīme ir sajūtām, baudīšanai un šoreiz - izgaršošanai  

Vasilijs P. 8 декабря 2019 18:35

Jo gluži kā Turcijā,daudz viltotas mantas-Falšais zaķis...

Benita L. 8 декабря 2019 13:18

Jā,cilvēku pievelk specifiski nosaukumi.Varbūt tie specfiski baudāmi tikai tur,kur radušies,šeit,pie mums vairāk vai mazāk veiksmīga imitācija.Gaidīsim citplanētiešus,tie noteikti ēd ko neparastu!   

Vasilijs P. 7 декабря 2019 22:23

Un rokas par īsām...

max m. 7 декабря 2019 17:08

cakes strawberry ?

max m. 7 декабря 2019 17:05

Kuras ? Vai tas anglu browning ?

Vasilijs P. 7 декабря 2019 17:04

Vēl tās brūnās kūciņas...

Vasilijs P. 7 декабря 2019 17:03

Žeļezno!

Авторизация

Войти