0Вопрос понравилсяjautrite b.Её вопросы (384)

vai tiešām 21.gadsimtā biezi un daudz vāra ievārījumus?

7 июля 2012 22:35

manuprāt kādu burciņu,ko panašķoties jau var,bet ogas var saldēt-būs vairāk vitamīnu.Ideja no Apollo,kur iesaka vārīt zemenes ār ērkšogām.

8 июля 2012 10:08

par sevi-95% saldēju-nu un ja sagribas,tad var ātro zapti arī ziemā savārīt.Un saldētava atsevišķinemaz nesanāk tik dārgi,vēl iesaku pirkt mazo saldētavu,ja vajag-2,tad ,kad viena tukša-var atslēgt-mazāk elektrības tērējas

Ключевые слова: ievārījumi0

Лучший ответ

  1. 1
tamara m. 7 июля 2012 23:24Её ответы

Vāru un saldēju.Vāru tāpēc ka pirktajos ievārījumos liek cukura aizvietotāju un es to ļoti iemācījusies atkost,kur nu vēl cietes lai būtu biezāks un daudz vēl visādu preteklību.

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (17)

  1. 0
Удалённый пользователь 7 июля 2012 22:38 Её ответы

Nu vāra gan. Tas atkarīgs vairāk no tā, kas kuram garšo.
Pati tikko zemeņu ievārījumu izvārīju.Bet tos kopā salikumus var veidot, ja gribas kaut ko jaunu. Man labāk patīk īstā zemeņu garša.

  1. 0
Удалённый пользователь 7 июля 2012 22:41 Его ответы

vāru, bet nedaudz, jo kaut kā neēdas..beigās dabuonu limonādēs izlietot.

  1. 0
Elvital A. 7 июля 2012 22:43 Её ответы

vāra gan vēl mazdrusciņ sev par prieku, bet veikalā var nopirkt Pūres vāriitās un pat 'loti gardas un ne visai dārgas .....

  1. 0
Maija V. 7 июля 2012 22:50 Её ответы

Es arī vāru un saldētavā arī sasaldēju

  1. 0
Удалённый пользователь 7 июля 2012 22:52 Её ответы

Tā mode sākās jau stipri senāk. Kad ne tikai ievārījumus jauca,bet pat jau pašas ogas sakrustoja,piem. Upenes ar ērkšķogām. Ir jau visādi hibrīdi. Tikai ES it kā grib un atļauj tās zaptes,bet tai pat laikā tomēr pieprasa tīras šķirnes ogas un pret hibrīdiem jau gatavo regulas.

  1. 0
Удалённый пользователь 7 июля 2012 22:54 Её ответы

Vāru meža avenes un upenes ziemai, noder kad slims,pārējo saldēju gan ogas, sēnes, garšaugus un daudz ko citu...

  1. 0
Kurzemniece E. 7 июля 2012 23:20 Её ответы

Ko tad Pūrē dara?

  1. 0
valija o. 8 июля 2012 00:08 Её ответы

Visas ir jasavara,ja tadas ir zel posta laist,bus ko ziema ciema kukuliti no laukiem iedot ,jo tadu netrukst.

  1. 0
Sanita B. 8 июля 2012 00:56 Её ответы

Ja pa lēto dabonam zemenes, tiek blenderētas bez vārīšanas vai kompotos. Ievārījumi mūsmājās nav īpaši cieņā. Viss tiek patērēts dzērienos. Bet saldētavā man nepietiek vietas.  

  1. 0
Gunars s. 8 июля 2012 06:48 Его ответы

  Cik jauki ziemas vidū atvērt zemeņu burciņu ,pievienot auzu biezpūtrai,vai pat saldējumam!  Ir jāvāra,tas ir to vērts!

  1. 0
Ineta L. 8 июля 2012 08:20 Её ответы

Kādreiz pie pankūkām(retu reizi) gribas kadu ievārījumu, vai ziemā pie tējas- labi der upeņu želeja. Šogad pirmais ievārījums-rabarberu-zemeņu. Saldēt arī labi, bet saldētava nav bezizmēra.

  1. 0
Удалённый пользователь 8 июля 2012 08:32 Её ответы

Jā vāra gan tā tradīcija vienmēr turpināsies...pašu gatavots vienmēr garšīgāks.....

  1. 0
Sandris X. 8 июля 2012 09:12 Его ответы

Vāra gan , lauku radiņi vienmēr uzšķiņķo kādu burciņu !

  1. 0
Удалённый пользователь 8 июля 2012 10:59 Её ответы

...tik cik vajag un mazliet vairāk... ja nu uznāk!...kāre!
Pēc pieredzes....

  1. 0
Удалённый пользователь 8 июля 2012 12:06 Его ответы

Laukos vāra,pilsētnieki laikam vairāk pērk veikalos.

  1. 0
Romis E. 8 июля 2012 18:35 Его ответы

Vai tad tagad no šī lētā cukura var ievārījumu izvārīt?!  

  1. 0
Parum S. 8 июля 2012 19:58 Его ответы

Tikai tie, kas netic Pūres apgalvojumam, ka pie viņiem nopērkamais ir lētāks, garšīgāks un daudz dabīgāks...

Авторизация

Войти