1Вопрос понравилсяvāverēns c.Её вопросы (15)

lai cik grūti to darīt, bet pieņemt esošo situāciju

26 октября 2012 15:13

Piedodiet sev, ka neesat mierā ar esošo situāciju,jo brīdī, kad pilnībā pieņemsiet savu nemieru, tas tiks pārvērsts mierā. Viss, ko pieņemat pilnībā, novedīs jūs tieši tur – pie miera. Tas ir padošanās brīnums.Kad jūs pieņemat esošo, katrs brīdis ir pats labākais. Tā ir apskaidrība.

26 октября 2012 15:44

Sonja reizēm ir situācijas, ka es pati neko vairs nevaru izdarīt( viss ir jau noticis)krūze sasista, vīns izliets- varu tikai mēģināt saprast- kapēc krūze saplīsa? Reizēm ir ļoti grūti, sāpīgi, bēdīgi- ka esi saplēsis to "krūzi"- bet tālak dzīvot ar šo saplēsto krūzi- ir ļoti grūti......tapēc šis secinājums- tas man ļoti palīdz!

Ключевые слова: pieņemt dzīvi tādu-kāda tā ir0

Лучший ответ

Удалённый пользователь 26 октября 2012 15:15Её ответы

Esmu apskaidrota, ka esmu vārna un Guna

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (3)

  1. 0
Andrejs S. 26 октября 2012 15:25 Его ответы

Vispār..zelta vārdi. Katrs mirklis ir tāds,kāds ir,šobrīd nemaināms.

  1. 0
Удалённый пользователь 26 октября 2012 15:34 Её ответы

Pieņemu, ka man ir visas tiesības justies tā kā jūtos( nemierā).. pieņemu, ka situācija ir tāda, kāda ir- un situācija ir iemesls - vērā ņemams, lai es justos nemierā... tālāk- skat.sākumu..
Ja es vēlos izbeigt šo nemieru- man ir jāatrod, un jāizprot - iemesls, kāpēc tas tā notiek.. Un ar piedošanu, vai pieņemšanu tur būs maz līdzēts- ir jāpieliek vēl griba, gribasspēks, prāts--- lai situāciju risinātu( nevis mainīt attieksmi - un ierakties ka strausam- man ir labi, esmu visam piedevusi)..

  1. 0
Kurzemniece E. 26 октября 2012 20:19 Её ответы

Gunai personības dalīšanās.Krā.

Авторизация

Войти