0Вопрос понравилсяjautrite b.Её вопросы (384)

Kur un kādu gaļu,gaļas produktus pērkat?

2 марта 2013 08:14

nesaistu to ar zirga gaļas skandālu-drīzāk-tuvākajā Top veikalā palasīju ,kas viss uz desu etiķetēm rakstīts,tāpat uz pastētēm/labākajā gadījumā -gaļa līdz 50 %.Patika man arī nosaukums -kotlešu masa?

3 марта 2013 09:26

no autiņiem izkapu sen,bet kotlešu masā var samalt i speķi,i ādas.....pievienot ko vajag,tais sliktajos laikos kotlešu masai bija realizācijas termiņš-5-6 stundas

Ключевые слова: gaļa0

Лучший ответ

  1. 1
Ruta R. 2 марта 2013 09:55Её ответы

Desas un pārējie gaļas izstrādājumi jau labi sen ir izņemti no manas ēdienkartes. Biežāk patērētā gaļa ir Ķekavas vistas fileja, ko pērku vai nu veikalā fasētu vai tirgū sveramo. Ja vajag gatavot ciemiņiem kaut ko no gaļas, tad tikai tirgū pie zināma pārdevēja.

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (7)

  1. 1
alberts d. 2 марта 2013 08:55 Его ответы

nu man vēl gaļa nespīd līdz mēneša beigām...nu bet tām 'desām' īstā vita būtu dārzeņu nodaļa jo gaļu tie labi ja blakys redzējuši. Ja pērku gaļu tad tirgū vai audzēju pats,tad nu toč cūka būs cūka raglops raglops a zirgs lai spriņģo pa pLavu

  1. 0
Raimis R. 2 марта 2013 09:37 Его ответы

Pārsvarā tirgū, tikai gaļu, desām neuzticos.

  1. 0
Leo V. 2 марта 2013 11:15 Его ответы

mezhaa peerku - samaksaa mezha apsaimniekotaajam un gatavs, skrien peec dziivas galjas :D

  1. 0
Удалённый пользователь 2 марта 2013 12:32 Её ответы

Tirgū- gan gaļu, gan dažādus gaļas izstrādājumus.. Pārsvarā. Arī- lielveikalos- ja ir pieņemama cena un redzamā kvalitāte apmierina.

  1. 0
Удалённый пользователь 2 марта 2013 13:49 Его ответы

Pērku tikai svaigu laba izskata gaļu,ne maltu ne šasļikus nepērku,tur var sabāst visus ,, mēslus,, iekšā!

  1. 0
Удалённый пользователь 3 марта 2013 04:04 Её ответы

...izskatās Tu tikko no autiņiem izkāpusi... kitlešu masa ir veca kā pasaule...

  1. 0
Juris M. 5 марта 2013 17:27 Его ответы

  Gal,u peerkam akciju laikaa lielveikalos.Visu veidu,arii malto.

Авторизация

Войти