Pārtikas ražotāji,lai uzlabotu produktu izskatu,mēdz pievienot cukuru.
Pat nelietojot šokolādes un desertus - daļa cilvēces,pašiem nezinot,ar uzturu dienā uzņem līdz pat 46 tējkarotēm cukura.
(No Amerikas ārstu asociācijas žurnālā publicēta pētījuma rezultātiem)
Miltu izstrādājumus ēdu reti,kafiju ,tēju dzēru bez cukura,protams tiek cukurs organismā,bet ne tik trakā devās.
Zinu cik apēdu---bet tik un tā--tās kalorijas--- mazie briesmonīši ---nāk katru nakti un iešuj manas drēbes...!!!!!!
Gudri sakot,sanāk dafiga,cukuru sabāž visur,46 tejkarotītes,tas ir vairāk kā pus meneša norma.
es cukuru reti lietiju.teju bez cukura dzeru.ja tikai ustura lietoju ja ko saldu gatavoju.saldumus censos nest.
Nu palielam..maz uzņemu cukuru..ja nu kādu šokolādi vai saldējumu paniekojos.
ne cukuru ne miltu izstràdājumus nelietoju..nu vienīgi vakaros tēja ar medu..bet nevar no visa atteikties..
Iespējams, ka tieši tamdēļ man jau sen neprasās neko saldu.
Pat nejauši paņemot cepumu, pusceļā nošķebina tā pretīgais saldums.
Tāpēc labāk mazāk pirkt safasētos produktus lielveikalos- vairāk mājās ēst taisīt, tai skaitā arī saldās riktes
Ne jau izskatu- bet gan- garšu -uzlabo ar cukuru.Izskatam der gan krāsvielas, gan biezinātāji, balinātāji, emulgatori,..
Needu cukuru.