varbūt katram ir kāda jauna recepte,īpaši ,ja jāuzglabā siltās telpās
pārsvarā jau tagad daudzi gatavo,jo importu jau esam atēdušies
šodien tieši darbā par tēmu-kā pareizi likt gailenes saldētavā-blanšēt vai sacept,citi teica ,ka svaigas-man pērn svaigas bija rūgtas
Paldies Lauma-tieši tāpat domāju
varbūt kāda jauna pikanta gurķu salātu recepte kur aizķērusies
Ключевые слова: ziemas krajumi2
Daļēji ,drusku tauki ap punci ari uzkrājušies.
Nedomaju par krajumiem,nav aktuali
Mammucis ir spečuks , es tikai izpalīgs - atnest no dārza , aiznest uz pagrabu un burciņu tukšotājs !
Gailenes pirms likt saldētavā iesaku novārīt..nebūs rūgtas tad.. vai apcept.Citas sēnes (baravikas, u.c. beciņas) arī vajag uz īsu brīdi apliet ar verdošu ūdeni, ātri nokāst un tad var saldēt.. Lai izdodas!