..it kà esot veseliigàk kà vista.Gatavo tàpatàs?
Atkal zhuliijas..Tàpéc nevaréju saprast,kàpéc pàrdod trusi ar visu galvu!
savsem kuku,lasiit nemàki,burtu "i" neredzéji..?
Ключевые слова: rodzers0
Truša gaļa ir ēsta ..., garšīga , kad apcep un tad izsutina krējuma mērcē .
Bet zaķi esot ->>> ,,jānogatavina ,, ..., tipa - jāpūdē tuč - tuč , lai garšīgs būtu - tā man mednieki stāstīja ..., tā arī nesapratu - aņuks tas , vai - taisnību teica ...
Taču ..., apēst - savu Rodžeru ...? Nemūžam , Max !!
Pircējs tirgū pērk trusi un jautā pārdevējai:
-Vai svaigs?
-Jā,šorīt vēl peles ķēra
pagatavošanā it kā būtisku atšķirību nav,bet garšas ziņā gan...nē,ne jau ar kaķi,bet gan ar vistu
Ja Tu vinam-vel iedosi ,atslegas varda iesauku-tad noteikti,nebutu edams!
Vai.vai,sen nav ēsts,bet gards gan bija.
Gaļa paliek gaļa.....garša atkarīga no pavāra mākslas.
Dažreiz ēdu..Gatavo kā? Apcep uz pannas un liek šmorēties cepeškrāsni ar garšvielām..
nedaudz ir ēsts
Trusi neatceros. Meža zaķi- bieži. Cita gatavošana un daudz gardāks
Mammucis sagatavo ..pirkstiņus aplaizu !
negaršo un pliekans
Sautēts saldā krējuma mērcē, kad puikas bij mazi, gatavoju, es personīgi neēdu visas gaļas.
Ar trusi neiet tik viegli---kā ar vistu--
Jā , truši ar kādreiz ēd
Ēdu....vien īsti tā pārliecināts gan neesu Tas bija trusis,jebš trusene
Tā ir veselīgā gaļa pat diētiskā un cena arī diezgan augsta.