3Вопрос понравилсяElitá K.Её вопросы (257)

Ká pareizi sagatavot karstu INGVÉRA dzérienu-téju ?

26 февраля 2014 21:32

Búshu pateicíga,ja káds/a padalísies prasmé -ká pareizi ,cik ilgi,kádá secíbá sgatavot karsto INGVERA dzérienu...... Dzirdéju,ka ljoti labs profilaksei pret saukstéshanos....Shodien to sakniti nopirku....dereetu sagatavot...,kauns,bet nezinu-vai aukstá údení to sasmalcinátu likt....un vai vajag -lai ,,iestávás,,....???

26 февраля 2014 21:45

Ahaa,Max,paldies,ka par citronu atgádináji....

26 февраля 2014 21:46

hm...nu ja,SkaidrIt....dereetu Béthovenu paklausíties   

26 февраля 2014 21:47

Marika mani apcelj....

26 февраля 2014 21:49

Paldies,miiljo Inet !

26 февраля 2014 21:51

Laiminj,izsmeljoshi !

26 февраля 2014 23:40

Mácos,Jana,míljsh paldies!

26 февраля 2014 23:41

Mezházi-uz chetrám ká Tu ...nu toch nestáshos.

Ключевые слова: nezinitis mácás0

Лучший ответ

  1. 2
Удалённый пользователь 26 февраля 2014 21:44Её ответы

Apeed taapat man garsho

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (11)

  1. 1
Skaidrīte G. 26 февраля 2014 21:38 Её ответы

Nezinu , kā gatavot , bet , par cik runa ir par ingveru , gribētu piebilst , ka brīnišķīgs ir ingvera roku krēms - smarža tik brīnišķīga ! Nopirku Body-shop , bet nu jau krēms iet uz beigām .  

  1. 1
max m. 26 февраля 2014 21:41 Его ответы

Labàk jau gatavas ingvera skaidas ieber karstà zalajà téjà+citronu un medu
Tev bûs jàrivé..
Tieshi tikko iedzéru,profilaksei
vàriit nevajaga,paturi lai ievelkas..

  1. 1
Ineta L. 26 февраля 2014 21:47 Её ответы

Gatavoju līdzīgi kā max max, tikai bez zaļās tējas, vienk. karsts ūdens, ingvera saknes šķelītes+ citrons+ medus. Uz nakti nav ieteicams, jo ingvers ne tikai paplašina aisnsvadus, bet arī uzmundrina> nevarēs iemigt.

  1. 1
Удалённый пользователь 26 февраля 2014 21:48 Её ответы

Nu tā- vienkāršais variants- -4 smalkas šķēlītes lielā krūzā sagriezt, 2-3 šķēles citrona (ja, tik daudz!), apliet ar verdošu, apklāt, padziest, pielikt riktīgu ēdamkaroti medus (tas tad, kad jau deguns tek vai klepus), bet vispār dzirdējusi, ka ingvers tomēr drusku jāpavāra. Bet tā, par cik citrons riktīgi klāt, vēl medus, nu ļoti stiprs dzēriens. Ja nav saknes, var izlīdzēties ar nelielu tejkaroti ingvera pulvera apliešanai.Tiešām palīdz.

  1. 1
jana l. 26 февраля 2014 22:32 Её ответы

Es te pievienojos vairākumam- uzvāru ūdeni, pa to laiku sarīvēju /ne vairāk pa tējkaroti/ ingvera sakni, ja slinkums rīvēt- sagriežu plānās šķēlītēs, apleju ar verdošo ūdeni, tad pielieku medu un citrona šķēlīti/es, ļauju mazliet ievilkties un tad dzeru. Man garšo. Ziemīgajā laikā /un ne tikai/ ingveru lieku klāt arī zupām, lai siltums kaulos.  

  1. 1
Leonora t. 27 февраля 2014 08:20 Её ответы

Metode gatavot visas tējas ir apmēram vienāds un ingvērs nav izņēmums.Vienīgais,ka to sarīvē svaigu.

  1. 1
jautrite b. 27 февраля 2014 10:00 Её ответы

negaršo man ingvērs-nav ne vainas arī tējai ar upenēm vai avenēm

  1. 1
Удалённый пользователь 27 февраля 2014 11:13 Его ответы
  1. 1
Maija V. 27 февраля 2014 11:18 Её ответы

Es apleju ar verdošu ūdeni ingveru,bet citronu un medu pielieku nedaudz vēlāk,lai nezustu vitamīni

  1. 1
Guna a. 27 февраля 2014 13:06 Её ответы

Skatos , viss jau smalki apstāstīts !   Vnk gribu piebilst , ka ingvers tandēmā ar zaļo tēju ir īpaši garšīgi un veselīgi ! Medus gan pievienojams tuč - tuč vēlāk , ne karstā tējā ..., citrons - karstā ! tad šamajam atraisās smaržas un garšas buķete !   

  1. 0
Kurzemniece E. 26 февраля 2014 21:57 Её ответы

nostāties uz kājām un sākt rīkoties

Авторизация

Войти