3Вопрос понравилсяGunars s.Его вопросы (347)

Gadrīz esmu iemācījies izvārīt vistas olu,bet nolobīt prasmes nepietiek!

18 марта 2016 15:58

Algot lobītāju,nav pa kabatai.Būs jāēd ar visu čaumalu.

Ключевые слова: Bērnība teica mācies0, šodien saka to pašu0

Лучший ответ

  1. 3
Aivars G. 18 марта 2016 20:17Его ответы

Pirms vārīt izdur caurumu olas dibenā,nolobīsi vienkāršāk.Netici?Tu pamēģini.

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (9)

  1. 2
Minka M. 18 марта 2016 16:53 Её ответы

Labāk olas neēst,,
Kā mana meita reiz teica,zinot no kurienes olas nāk,nemaz vairs negribas,

  1. 1
Ineta L. 19 марта 2016 11:56 Её ответы

Jā, jā, mūžu dzīvo, mūžu mācies, tas ir ļoti aizraujoši, no citiem daudz ko var iemācīties arī saimnieciskās lietās, ne tikai zinības no augstiem plauktiem!
Ak, nu kaut vai olas lobīšanu, ir n-tie veidi:


https://www.youtube.com/watch?v=lKqu90sTQk0
Vēl var ielikt burciņā olu, aizvākot, kārtīgi sakratīt vai, ja vairāk olu salātiem , ielikt pēc vārīšanas ledusūdens peldē, strauji atdzesējot
Var tikai pabrīnīties dažkārt, kādus variantus tik cilvēki nav izgudrojuši
https://www.youtube.com/watch?v=7dPNuur-Hb0

  1. 0
Kurzemniece E. 18 марта 2016 17:20 Её ответы

REDZI KO MINKA SAKA

  1. 0
Homo S. 18 марта 2016 19:22 Его ответы

Es, nelobu: bāžu aiz zobiem, ar čaumalu, tur sakošļāju, saturu izsūcu un čaulu izspļauju.
Sanāk ieekonomēt daudz laika...

  1. 0
IEVA I. 18 марта 2016 19:57 Её ответы

Sit diben gar zemi, sit diben gar zemi  čaumala pati nolobīsies...

  1. 0
Benita L. 18 марта 2016 20:29 Её ответы

Negaršīgi.Tāds amats vēl Vidā neeksistē!

  1. 0
Guna a. 18 марта 2016 21:51 Её ответы

Aivars G 20:17 Viņa atbildes
Pirms vārīt izdur caurumu olas dibenā ,nolobīsi vienkāršāk.Netici?Tu pamēģini.


Tā ir taisnība !   ļoti uzmanīgi jāiedur olas ,,dibengalā,,/tur ir gaisa spilventiņš/ , čaumala tad kā zeķīte - cmuki tiek novilkta !    

  1. 0
IlonCis I. 19 марта 2016 15:49 Её ответы

Labs jautājums!    Tieši vakar iemācījos izvārīt olu vispār bez čaumalas! Un nekādu kreņķu ar nolobīšanu. Saucās "ola - pašot".


P.S. Tiesa gan - šī recepte nederēs Lieldienās.

  1. 0
Raisa O. 20 марта 2016 11:03 Её ответы

Авторизация

Войти