1Вопрос понравилсяGunta L.Её вопросы (350)

Ja ne cuuku,ko tad

14 декабря 2018 19:49

likt galdaa(sveetku)?

Ключевые слова: mielasts Vecgada vakaraa0

Лучший ответ

  1. 2
Frēzija v. 14 декабря 2018 22:14Её ответы

Labvakar! Cūkgaļas cepetis man ir vienmēr, domājams, arī šoreiz nebūs izņēmums, lai tas ruksis neapvainojas   Guntiņ, zivis, zivis... tā pavairāk un vistiņu, ja rokas uz to cūciņ neceļas

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (3)

  1. 2
Benita L. 14 декабря 2018 20:52 Её ответы


Ir ieteicams gatavot kaut ko no pupiņām. Aromātiskas gatavotas kūkas , pīrāgs. Jābūt  augļiem un dārzeņiem, jo ​​cūkas ēd tikai augu pārtiku. Un neaizmirstiet likt uz galda apakštasi ar graudiem, lai sniegtu prieku cūkai.Pusnaktī pirms izsaki vēlēšanos,noteikti 3 reizes paurkšķi,lai Cūka sadzird!

  1. 2
Guna a. 15 декабря 2018 11:17 Её ответы

Mjāaa - dilemma !  
latviešu iecienītā - vien maz cūciņ ! šoreiz svētku galdā - tabu !   nākamā gada valdniece - Dzeltenā Cūciņa var apvainoties un tad - oi , oi oi...,  
Nu neko , savu cūciņ - Ziemīšos baudīsim !   Jaungada galdam - vistas , pīles ,zosis , dažādas zivis..., n-tās salātiņu improvizācijas , pīrāgi un pīrādziņi , tortes - aūū !
Lai pagodinātu nākamā gada valdnieci , šamās atveidojumam noteikti jāatrodas uz svētku galda ,   veiksmīgs un bagāts gads - nodrošināts !   

  1. 1
Ingrida X. 14 декабря 2018 20:59 Её ответы

    Vai Tu patiešām tik ļoti tici tai- cūkai?? Nē, nu ir jauki ticēt kaut kam, aizaizvēsturiskās tautas tradīcijās balstītam- ticēt (man šobrīd, rakstot to, ko rakstu, iet fonā "Degpunkts"...).. Ja Tev ne visai gribas to cūku, tad, tiem, kam vsp gribas kko, nespieskaitāmu!!.. Man, kas nevadās no pieņēmumiem kkādiem, kas vsp nesakņojas kkur, smieklīgas, lai neteiktu vairāk, šķiet visas tās cūkas un daudz kas cits ;)))))))  
    Tak, Cilvēki Jaukie!! Sviniet taču beidzot- Ziemassvētkus, pa savam; neietekmējoties no visa- vispārpieņemtā stibuma!!

Авторизация

Войти