nja!
Ключевые слова: mmmm...0
mājās gatavotam, protams. kāpēc? a Tu izlasi to, kas sīkiem burtiņiem rakstīts uz veikala šašlika iepakojuma
agrāk jau mājās gatavotam. bet pēdejos gadus gatavam pirktam. arī to var "pa fikso" mazliet uzlabot. bet tas, spainīšos, arī tā nav slikts. vajag tik tomātu un zilos sīpolus piepirkt klāt.
mangālu vajag aizvējā stutēt, stiprs vējš nopūš karstumu, tad tāds pusjēls sanāk.
Dodu priekšroku mājās gatavotam - tur zinu kāda gaļa un kas vēl tur klāt,pie tam var variēt Līdz šim neviens nav sūdzējies - moš,baidās???
Pašu brūvētiem aliem.
veikala sasliks szin no kadas galas gatavots un garsa brrr nekam neder. to ko gatavoju es visiem patik
Es ārzemju ēdienus nepērku,negatavoju un neēdu,mūsu kuņģi pie tā nav pieraduši,var dabūt tīrīt zarnas(pļūtīt)!!!