Ключевые слова: kulinārija86, garšīgas lietas0, pamatēdieni0, garšīgs ēdiens laba kompānija1, ēdieni9
Vistas fileja apelsīnu vai mandarīnu mērcē.
Vajadzīgs timiāns, svaigs zaļais baziliks, Santa Maria "Piedeva maltai gaļai ar sīpoliem", saldais krējums, apelsīni vai mandarīni, milti (pēc nepieciešamības).
Fileju, apelsīnus vai mandarīnus sagriež. Filejas gabaliņus viegli apcepj, pielej klāt saldo krējumu, sagrieztu baziliku, timiānu, Santu Mariju, jūras sāli (ja vajag). Mērcei jāsasniedz krēmveida kondīcija.
Pasniedz ar vārītu caurulīšu pastu, izkaisīti apbērtu ar sezama sēklīņām.
suši ir ļoti viegli un ātri pagatavojams..un nav dikti dārgi..nav sarežģīti...un man garšo
makaroni ar malto galju un pupinjaam kechupaa ! DELISHaS
vajadzīgi 2 baklazāni sagiez'šķēlēs,apkaisa ar sāli un pēc pusstundas gatavi cepsānai ,cet apvārtot miltos,kamŗ cepās sataisa majoneži ar kīplokiem un gars'vielām tādu maisījumu un ar to nosmērē katru izcepto baklazāna šķēli kārtojot tos taraukā baklazānu kārta ,majonēze,baklazānu kārta majonēze,garšigāki ir nākošā dienā
Zuljenu ar sampinjoniem vistas fileju saldo krejumu sieru un majonezi!!