3Вопрос понравилсяBurvīgā D.Её вопросы (665)

Labdari lielākā mērā izjūt labvēlību pret tiem, kam darījuši labu, nekā tie, kuriem kas labs ir izdarīts pret tā darītāj

2 января 2010 20:32
2 января 2010 20:35

Labdari lielākā mērā izjūt labvēlību pret tiem, kam darījuši labu, nekā tie, kuriem kas labs ir izdarīts pret tā darītāju.

Ключевые слова: Labdarība1

Лучший ответ

  1. 2
Удалённый пользователь 2 января 2010 23:02Его ответы

Ja dod, dod tā, lai kreisā roka nezin,   ko dod labā. Un nav svarīgi ko pret tevi jūt citi. Reiz kāds gudrs cilvēks man dodot teica, kad es mēģināju atteikties:"Ja gribi iemācīties dot, tad papriekšu iemācies ņemt". Varbūt nekā sevišķa te nav, taču ja padomā!

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (5)

  1. 0
Churchiks K. 2 января 2010 20:37 Его ответы

iemesls kapeec tiem kuriem izdara labdariibu vai labveeliibu nespeej just taadu labveeliibu labveelim atpakalj visbiezhaak sleepjas tajaa faktaa ka cilveeks domaa ka vinsh tagat i paraaadaa......mees.....paraak maz sakam paldies.........visbiezhaak ar to arii pietiek

  1. 0
Guntis O. 2 января 2010 20:46 Его ответы

Dzīvē dažkārt notiek tā, ka labu nereti atmaksā ar ļaunu. Bet, ja labdaris labu dara no tīras cilvēkmīlestības, tad viņam nevajadzētu uztraukties par saņēmēja attieksmi pret dāvanu - galvenais ir to dot. Ja labdaris neko negaida no saņēmēja, tad tas ir pavisam apsveicami, jo tad šī labdarība ar lielu plusu ierakstās personīgajā karmā. Dievs nav mazais bērns - Viņš atšķir liekulīgu dāvanas devēju no patiesā. No šī skatpunkta tad arī veidojas attiecības starp labdari un saņēmēju. Ceru, ka ar pēdējo teikumu atbildēju uz Tavu jautājumu.

  1. 0
Ilona M. 2 января 2010 20:47 Её ответы

Sarežģīti pateikts.Un es nepiekrītu.Domāju,ka process tomēr ir abpusējs,tikai....Jūtas jau nevar ieraudzīt.Plikai paldies izgaist kā dūmi,manta ir sataustāma-tā,ko saņem lūdzējs.Bet cik reizes savas dzīves laikā saņēmējs ar labu vārdu piemin devēju,kurš gan to zin?

  1. 0
Удалённый пользователь 2 января 2010 20:56 Его ответы

Ja dari labu citiem tava alga pasaules nepateicība, lai gan tam nav nekādas nozīmes jo tev galvenais ir dot citiem to kas viņiem ir nepieciešams un redzot viņu prieku un smaidus tu arī jūties laimīgs un arto pietiek tā ir tava pateicība. Bet kas attiecas uz tiem kas nesaka ne paldies, ne lūdzu ir grūti atzīt to ka tu esi visu zaudējis, kad  palicis ir tikai pašlepnums.

  1. 0
Īsts R. 6 января 2010 09:02 Его ответы

NEPATEICĪBA-PASAULES ALGA!

Авторизация

Войти