Jācer tak,ka silts laiks būs,vasarā bieži gatavoju auksto zupu.Kadas receptes izmantojat,kas labāk garšo
Ключевые слова: aukstā zupa0
Ļoti dažādas ,bet viena krievu variants ar kvasu un klāt piekost tiko vārītu kartupeli ar dillēm.
Bietes, gurķi, lociņi, dilles liek visu vārītā, atdzesētā ūdenī, pievieno vārītas olas un krējumu.
Negaršo kefīrā, pārāk skāba.
Tā,ko tiko apēdu!:)
To ko dod.
Ar kvasu un ūdeņainās ne īpaši. Ņemu parasto Spilvas "Vasaru", leju klāt kefīru, piegriežu gurķīti, lociņus, salātlapiņas, dillītes, redīsiņus, pikantumam nedaudz "Krievu" sinepju. Vārītu olu sasmalcinātā veidā pēc garšas.
Starp citu, kam patīk ar kvasu- Ilģuciema kvasam ir tīri labs koncentrāts. Vasarā taisīju padzērienus, var pats regulēt saldāku vai mazāk saldu, vajadzīgs ūdens, koncentrāts un maizes raugs(lietoju sauso), pagatavošanai koncentrāta un rauga vajag nedaudz, siltā ūdenī izšķīdina, pēc kā siltumā patur, lai nedaudz uzrūgst, tad lēj pudelē un liek ledusskapī
Tā , ko es pati gatavoju un tā garšo man un arī pārējiem maniem tuviem cilvēkiem
Vakardienas zupa.
kurzemnieku putra
Mīļotās sievietes gatavota.