Galu samaisa nedauz ar anglu graudu sinepem pieliek sarkanos sipolus dudz dazadus zalumus kinza bazeliks petersili selerijas un visu kartigi samaisa var nedaudz sali un 5 graudu piparus un visu parlej ar tumso alu samaisa un lai marinejas kadas 5 stundas galina bus miksta un suliga Labu estgribu
Tagad kārtīgu šašliku nevar pagatavot,aitas gaļu nevar dabūt!!!
man patīk citrona, sīpolu un ķiploku marinādē...šulīgi:)
Patīk naturāli produkti,gaļa Latvijā audz.No citroniem izspiež sulu iemaisa medu,sāli,rupji smalcinātus piparus.Visu riktīgi izklapē ar rokām apmēram pēc 20.min. var cept.Produktus kas zīmējumā marinēju atsevišķi pēc garšas- vīna,citrona ,čili,sojas mērcē u.t.t.Zaļumus labāk galdā svaigā veidā,jo tie gaļai piedod skābuma piegāršu.
Kefīrā. Man tas saucamais īstais šašliks no jēra nemaz pie sirds neiet.
Recepšu bezgala daudz! Ar citrona sulu, sarkanvīna, kefīra, majonēzes marinādēs. Galvenais jau pašas gaļas kvalitāte tomēr.
gaļa paliek gaļa . teica otto vaverli , un ielika savas sievas liķi ledusskapī.
Man patik citrona sula marineti,un kindza,ta ir tada zlite.Un protams visas parejas garsvielas.
jeers granaatu sulaa,cuucinja sausajaa vinaa,vistinjas meduu,citronaa + garshvielas,veel interesanta recepte ir -cik kg galjas,tik kg siipolu..ljoti suliigi sanaak
Gaļu marinē savā sulā, ar sīpoliem un garšaugiem, bez etiķa, tikai ar kripatu sāls.
Man patīk uz iesma cepta marinēta vista.