3ПонравилосьIveta A. Её блог (3)

Viņš un Viņa

19 апреля 2012 13:41

Viņš nodomāja, ka ir laiks pielikt punktu strīdam, un nolēma rīkoties. Viņa rīcība bija neapzināta, bet skaidra. Piegājis pie viņas, viņš neko nesakot, noskūpstīja viņu. Tas viņai bija liels pārsteigums, viņa nepretojās, bet pakļāvās viņa negaidītajam izaicinājumam. Skūpsts ilga, apmēram, minūti vai divas. Bet kāds, galu galā, bija strīda iemesls? Manuprāt, tas vairs nebija svarīgi.
- Miers? - Viņš jautāja viņai. Viņa piekrītoši pamāja. Viņš pieskārās viņas sejai, ar prkstu galiem noglāstīdams vaigu, un klusi teica:
- Es mīlu Tevi. Piedod man.
- Es Tev piedodu, tikai vairs neatceros īsti par ko, jo skūpsts izdzēsa to nepatīkamo sajūtu uz visiem laikiem, - meitene atbildēja.
- Tas vairs neatkārtosies, es apsoli, - viņš teica. Lai nu kā, bet viņi bija vien otram, un ro vairs nekas nespēja mainīt, ne laika apstākļi, ne iebildumi. Viņi ieskatījās viens otram acīs, itkā būtu tikko iemīlējušies. Viņš saņēma viņas roku, un viņi aizgāja lēnā solī pa ielu. VIņš pavadīja viņu līdz krustcelēm, un te viņu ceļi šķīrās līdz vakaram, kas viņiel likās vesela mūžība. Viņš atvadījās no viņas, ieskatījās viņas tumši zaļajās acīs, apskāva, piekļaudams sev cieši klāt un noskūpstīja viņu....

Ключевые слова: stastins0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (4)

Iveta A. 25 апреля 2012 00:23

nu vilciena man nebija pieejami Ctrl+C un Ctrl + V sadas rakstu zimes. un vispar jau bij domats turpinajums, bet aizgaja fantastika

Iveta A. 25 апреля 2012 00:22

mans gan

Valdis V. 19 апреля 2012 15:36

Končita - netīrie nagi. 90-gadu ziepju opera.
Un, Skārleta, kur Tu te esi redzējusi "autora" textu? Ctrl+C un Ctrl + V - tas ir galvenais autors

Удалённый пользователь 19 апреля 2012 13:52

Vai tavs teksts   

Авторизация

Войти