1Вопрос понравилсяgunta l.Её вопросы (21)

Vai kāds zin,kapēc ie tik grūti????

3 июня 2011 11:42

Kāpēc grūti ir gaidīt atbildi no otra cilvēka kuru tu mili bet tam otram cilvekam ir jaizvelas un jaizdoma vai vinam ari ir tadas pasas jutas ka man un vai palikt ar mani????kapec gaidisana ir tik mokosa un sapiga????un ko darit ja tas cilveks atsaka ka uzvesties ko teikt vinam????ko vispar iesakt ja es vinu loti milu un nevaru bez vina?????ciniteis par vinu???

Ключевые слова: attiecības - nopietnas -0

Лучший ответ

  1. 1
Удалённый пользователь 3 июня 2011 14:43Её ответы

Grūti gaidīt atbildi ir tapēc, ka cilveks Tev nav vienaldzīgs un atbilde - arī. Nu j atā pavisam godīgi teikt, tad sitādā situācijā- kad vienam vel kaut kas nav skaidrs pašam ar sevi , vēl jādomā, vēl ir varianti- tad labāk pieņemt to domu, ka kopā nebūsiet. Pat, ja viņš teiks , ka - jā, esam kopā, viss okey- tas būs kā uz pulvera mucas- pie pirmajām problēmām var būt visādi varianti. Ko darīt , ja atsaka? Grūtri būs- bet - pateikt paldies par atklātību, par kopā pavadīto laiku un patīkamajiem brīziem- un aiziet . Pašai. Nevar savu dzīvi pakārtot kādam citam- ko viņs teiks, ko darīs - nu tad Tu arī pielāgosies... Tas būs murgs vulgaris. Cīnīties? Labi, izcīnīsi Tu kopābūšanu, bet tālāk? Visu laiku vajadzēs domāt, vaktēt, uztraukties- kas un kā... Jo cilvēks nebūs pēc sava prāta un no labas gribas Tev blakus.. Padomā par to.

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (7)

  1. 0
Удалённый пользователь 3 июня 2011 11:49 Его ответы

Pirmais variants - esi egoiste un ņem no dzīves visu ko tā piedāvā !
Otrs variants - samierinies , nostājies maliņā un skaties kā citi priecājas un dzīvo!

  1. 0
Удалённый пользователь 3 июня 2011 12:39 Её ответы

neizrādi savu mīlu ,esi vienaldzīga-tas uzrunā otru labāk kā liela runāšana...........bet ja redzi ,ka esi tiešām viņam vienaldzīga pameklē viņā vainas..............un redzēši ,ka nemaz tik ideāls viņš nav............(ideālu nav) Un tev būs vieglak ateikties no puiša.

  1. 0
Удалённый пользователь 3 июня 2011 13:08 Её ответы

nospļaujies par viņu,tad palūkojies apkārt,cik daudz izvēles,viņš nav vienīgais,nevajag sevi mocīt ar drūmām domām un vēl tik jaukā laikā

  1. 0
Anita P. 3 июня 2011 14:17 Её ответы

Visgrūtākais ir - izdarīt izvēli  , vai dzīvosi sev, vai kādam citam ...

  1. 0
Удалённый пользователь 3 июня 2011 15:25 Его ответы

Vai Tu aizraušanos neuzskati par mīlestību? Mīlestība sākas no gultas,ja neder viens Penis,meklē citu!    http://foto1.inbox.lv/ruksis75/Lauliiba/Lauliibas.wmv

  1. 0
Anatolijs S. 3 июня 2011 19:41 Его ответы

Labs nākot ar gaidīšanu.

  1. 0
Удалённый пользователь 6 июня 2011 16:04 Её ответы

Atlaid viņu .

Авторизация

Войти